4 seasons Delmar is een uitgebreide tuinset

De keuze voor een 4 seasons Delmar is snel gemaakt. De vele beschikbare meubelen en de complete loungeset zorgen ervoor dat er voor iedereen de perfecte combinatie te vinden is. Zo bestaat de 4 seasons Delmar uit een 2,5 zitsbank, 1 koffietafel en 2 loungestoelen. Deze zijn aanvulbaar met losse meubels zodat het terras naar eigen inzicht ingericht kan worden. Het is mogelijk om meer tafelruimte te creëren of een groter aantal zitplaatsen.  De 4 seasons Aspen is een wat grotere loungeset en bestaat daardoor uit meerdere onderdelen zoals een loungestoel,hocker ,Corner tafel met glasplaat, Koffietafel met glasplaat, corner en midden elementen.

Het gebruik van een afdekhoes bij een 4 seasons Aspen

Om de meubels van de 4 seasons Delmar loungeset nooit te hoeven reinigen is het gebruik van een afdekhoes aan te raden. Deze zijn voor alle modellen beschikbaar in uiteenlopende maten. Er is vol op keuze. Het is bijvoorbeeld mogelijk de meubels apart van elkaar te bedekken maar men kan er ook voor kiezen een grote hoes te gebruiken. Indien mogelijk kan het uitkomst bieden een buitentent te plaatsen zodat men direct naar buiten kan met mooi weer. Als het net geregend heeft zouden de zitmeubelen van de 4 seasons Aspen of Delmar nog wel eens nat kunnen zijn. Door het gebruik van een afdekhoes wordt dit voorkomen.

Onderhoud

Het onderhoud van een 4 seasons Delmar en een 4 seasons Aspen is zeer eenvoudig. Men kiest voor een mild middel zodat het vlechtwerk goed intact blijft alsmede de beschermlaag. Het wordt nadrukkelijk afgeraden om agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken. Ook een hogedrukreiniger wordt hieronder geschaard. Het is beter te kiezen voor een milde substantie zoals groene zeep. Deze is PH neutraal en laat geen krassen achter. Door na te spoelen met schoon water worden de meubels doeltreffend gereinigd en blijven ze jarenlang een lust voor het oog. Voor de reiniging van een 4 seasons Delmar of Aspen is twee keer per jaar voldoende.

4 seasons Delmar is een uitgebreide tuinset

Author: