Producten van het jaar
Image default
Beauty en verzorging

Behandeling permanente make up

Bij permanente make-up, men noemt dit soms ook wel eens PMU, worden er in de lederhuid pigmenten ingebracht. Deze pijnloze behandeling wordt gedaan met een pen waarin een naald of soms ook een hygiënemodule is geplaatst. Permanente make-up heeft qua techniek enorm veel weg van een tatoeage. Dezelfde techniek wordt gebruikt. Het wordt ook wel verwoord als micro pigmentatie of cosmetische tatoeage.

Make-up is voor vele vrouwen een dagelijkse bezigheid en een dagelijkse must. Zowel de lippen, wenkbrauwen als ogen krijgen een behandeling. Deze dagelijkse bezigheid kan wel eens tegensteken en daarom kiezen sommige vrouwen voor een permanente make-up behandeling. Laat dit doen door een professional zoals Karen Sarasin, eigenares van het succesvolle Dermatopigmentatie! De klant staat centraal en ze is steeds bereid om meer uitleg te geven. Ze doen ook andere zaken, kijk maar eens naar haar website. Ga voor een blijvende look waardoor je niet langer iedere dag je make-up hoeft aan te brengen.

Zeer veel mogelijkheden, goede producten, geen wachttijden (zéér belangrijk voor mij), ook kleine behandelingen zoals harsen en een leuke werkplaats. De behandeling wordt altijd professioneel uitgevoerd met de beste pigmenten die er op de markt te vinden zijn. Je kan er zelfs tattoeages laten verwijderen. Gebruik van de modernste apparatuur voor littekens te verwijderen, definitief ontharen, afslank mogelijkheden, massage, … Alles wordt steeds zeer correct en deskundig uitgevoerd en ze neemt steeds ruim de tijd om jou tip top in orde te brengen 🙂

Behandeling permanente make up