Producten van het jaar
Image default
Mode en Kleding

Belangrijk bij het kopen van een dames portemonnee

Er is altijd de perfecte portemonnee dames stijl voor je persoonlijke behoeften om je door een vaak extra drukke week te helpen navigeren! De kinderen op school afzetten, naar de winkel gaan, naar je werk pendelen en een of twee lessen zelfontplooiing inlassen vereist de juiste portemonnee keuze!

Er zijn veel verschillende stijlen damesportemonnees. Er is een enorme cross-over in de stijlen die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen, samen met een enorm scala aan ontwerpen, stijlen, en materialen.

We willen allemaal iets anders in een portemonnee. Misschien ben je een minimalist die alleen het allernoodzakelijkste bij je wil hebben, of misschien ben je iemand die een klantenkaart gewoon niet kan laten liggen. Hoe dan ook, bij the Little Green Bag zul je zeker de juiste portemonnee gaan vinden!

Grote opbergruimte
Wat je belangrijkste functies ook zijn die je mooi ontworpen damesportemonnee nodig heeft, de sleutel tot een goede portemonnee is opbergruimte. Heb je alle vakken en accessoires die je nodig hebt?

Onthoud dat veel portemonnees slim ontworpen zijn om veel opbergruimte te bieden in een werkelijk minimale draagmaat om aan je opbergbehoeften te voldoen, wat die ook zijn.

Slijtvast
Portemonnees worden veel gebruikt, dus wil je ook iets zoeken dat tegen een stootje kan en al je benodigdheden kan dragen.

Portemonnee wisselaar
Ben jij of de speciale dame in je leven iemand die vaak van tas wisselt? Zo ja, dan moet je misschien ook van portemonnee wisselen!

Het kan zijn dat sommige van je handtassen groot en ruim genoeg zijn om er een groter type in te dragen, terwijl andere een superslanke stijl vereisen, met meer een sobere aanpak.