Producten van het jaar
Image default
Groothandel

Bestel je materialen bij deze kunststof groothandel

Kunststof is een veelzijdig materiaal, dat gebruikt kan worden in allerlei bouwprojecten, groot en klein. Doe-het-zelvers, designbureaus, architecten en bouwbedrijven gebruiken kunststof voor allerlei doeleinden, van deuren en kozijnen tot muurbekleding en meubilair. Daarbij is het ook een materiaal dat in allerlei vormen geleverd kan worden. Cuprochimique is een kunststof groothandel uit Aalst die alles voor je regelt, van ontwerp tot levering. Dat doen ze met kunststof, maar ook met andere materialen zoals non-ferro metalen en inox. Zij zorgen ervoor dat het bij jou wordt afgeleverd zoals jij het hebben wilt. En dat doen ze in Noord-Frankrijk, Zuid-Nederland en heel België.

Meer dan kunststof alleen

Zoals al even aangegeven is deze specialist uit Aalst meer dan een kunststof groothandel alleen. Ze produceren platen, profielen en staven in verscheidene technische kunststofsoorten, maar ook in aluminium, messing, koper, brons en inox. Deze leveren ze kaal af of je kunt ze laten afwerken door ze op maat en vorm te laten brengen, door ze te laten coaten of door ze te laten anodiseren. Je krijgt dus echt een product dat past bij jouw bouwproject en dat je direct kunt gebruiken.

Een snelle levering

Cuprochimique is een kunststof groothandel uit Aalst die haar diensten graag in eigen beheer houdt. Daarom hebben ze een eigen zaag- en snijcentrum, hebben ze een eigen cut-to-length centrum en een ruimte waar ze meer dan 700 profielen afwerken door middel van technische- en decoratieve anodisatie. De producten worden geleverd via hun eigen chauffeurs die op vaste dagen in bepaalde regio’s hun bestellingen afleveren. Ook werken ze met externe transportbedrijven die mogelijk nog sneller bij jou kunnen zijn. Deze kunststof groothandel heeft het allemaal in eigen beheer en dat resulteert in een kwaliteit van service die je niet snel ergens anders aan zult treffen. Neem daarom contact op met één van de deskundige medewerkers bij deze specialist en ook jij bestelt de ideale materialen voor jouw project.

https://www.cupro.be/