Producten van het jaar
Image default
Electronica en Computers

Betrouwbaar meten tijdens een bouwproject met een afstandssensor

Bij een bouwproject is het van groot belang om nauwkeurig te meten. U moet er vast niet aan denken dat er een fout wordt gemaakt. Dit kan leiden tot grote vertraging maar ook tot fouten in de constructie met alle mogelijk fatale gevolgen van dien. Daarom wordt er in de bouw gebruik gemaakt van een afstandssensor. Deze rekent zeer nauwkeurig uit waar de fundering, de muren, plafonds, ramen en meer precies moeten komen. Zo kunt u er ook voor zorgen dat woningen van een huizenblok allemaal hetzelfde worden gebouwd. U bespaart aanzienlijk tijd en daardoor ook kosten als er snel gemeten kan worden en de werklui weer door kunnen.

Meten tot op de millimeter

Met een afstandssensor kunt u niet alleen globale meting uitvoeren. Als het nodig is kunt u hiermee tot op de millimeter nauwkeurig een meting uitvoeren. U hoeft niet met een meetlint aan de slag, iets wat op een bouwplaats natuurlijk vrij ondoenlijk is. Maar ook als het casco staat moeten er vaak nog metingen worden gedaan, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat stopcontacten en lichtschakelaars in het hele huis op dezelfde hoogte worden geplaatst. Ook daarvoor kunt u een afstandssensor gebruiken die zeer nauwkeurig aangeeft op welk punt de boormachine in de muur moet. Op deze manier kunt u het bouwproject conform de wensen en voorwaarden van uw opdrachtgever opleveren.

Een ervaren producent van afstandssensoren

Het bedrijf DIS Sensors is één van de toonaangevende producenten van afstandssensoren in België. Zij leveren aan verschillende distributeurs in binnen- en buitenland. Wilt u een order plaatsen? Neem dan contact op. Dit kan via het contactformulier dat u op de website vindt of telefonisch. Op de website leest u tevens meer informatie over de verdere diensten van DIS Sensors. Zij leveren onder andere ook hoeksensoren, veiligheidssensoren en versnellingsopnemers. Ook hierover vindt u alles wat u wilt weten op de website.

https://dis-sensors.com/be-nl/