Producten van het jaar
Image default
Particuliere dienstverlening

Bij deze contactlenzenspecialist uit Hasselt bent u in goede handen

Als u problemen heeft met uw zicht, dan zijn er verschillende manieren om dat op te lossen. De meest gangbare opties zijn dan om een bril of contactlenzen te nemen. Beide kan natuurlijk ook, als u dagelijks de keuze wilt hebben. Kiest u voor contactlenzen, dan is een goede specialist in Hasselt essentieel. Bruninx Design Optics is een familiebedrijf dat er al drie generaties lang voor zorgt dat klanten uit geheel Limburg weer perfect kunnen zien. Deze contactlenzenspecialist in Hasselt neemt geen risico’s en stelt de gezondheid van uw ogen altijd voorop. Of u nu van contactlens wilt veranderen, voor het eerst contactlenzen wilt dragen of gewoon op controle wilt komen, bij deze specialist in Hasselt kan het allemaal.

Verschillende oogtesten

De optometristen die bij deze contactlenzenspecialist uit Hasselt in dienst zijn hebben allemaal minimaal een bachelordiploma. Zij kunnen verschillende oogtesten voor u uitvoeren. Allereerst is er uiteraard de test waarmee wordt vastgesteld welke sterkte uw lenzen moeten hebben. Neemt u voor het eerst contactlenzen, dan wordt er ook gekeken naar de staat van uw ogen, zodat kan worden bepaald welke soort lenzen en ook lenzenvloeistof het best voor u zijn. Heeft u al lenzen en wilt u een standaardcontrole van uw ogen, dan is dat ook mogelijk. En voor hulp bij het overstappen op een ander type lenzen staat deze contactlenzenspecialist uit Hasselt ook graag voor u klaar.

Geniet van een proefweek

Als u besluit een andere lens te nemen of als u voor het eerst lenzen draagt, dan krijgt u deze altijd eerst een week op proef. U kunt dan zelf bepalen of deze bij uw levensstijl passen en hoe de lenzen bevallen. Daarna gaat u weer op contactlenzen controle in Hasselt en besluit u samen met uw optometrist of u de lenzen definitief wilt bestellen. In Limburg te België is Bruninx Design Optics dé specialist in contactlenzen voor u.