Bloemen laten bezorgen in Den Haag of Rotterdam: Thuiswinkel Waarborg biedt zekerheid

Bloemen laten bezorgen in Den Haag of Rotterdam: Thuiswinkel Waarborg biedt zekerheid. Bij ons besteld u bloemen met een goed gevoel. Door bloemen te laten bezorgen in Den Haag of Rotterdam door Topbloemen geniet u extra zekerheid doordat ze het Thuiswinkel Waarborg certificaat dragen. Dit biedt extra zekerheid voor de consument. U bent dus verzekerd dat de bloemen en boeketten geheel naar wens worden geleverd. De Thuiswinkel Waarborg stelt dat Topbloemen zich houdt aan de wet- en regelgeving, maar ook de opgestelde gedragscodes van de vereniging volgt. Een aantal zaken die hieronder vallen zijn de plicht om te melden met wie de consument zaken doet, maar ook het oplossen van geschillen en klachten. Belangrijk is ook het afgeven van duidelijke garanties en voorwaarden. Elk jaar ondergaat het aan een hercertificering. U bent er dus zeker van dat Topbloemen elk jaar aan de voorwaarden voldoet.  

 

Bloemen laten bezorgen in Den Haag of Rotterdam: levering in het buitenland

U kunt bloemen niet alleen laten bezorgen in Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Leiden en de rest van Zuid-Holland of Nederland, maar ook in het buitenland. Dit kan bij Topbloemen. Bloemen kunnen verstuurd worden naar adressen in meer dan 70 landen! U kunt dus de hele wereld bereiken met een prachtig boeket. Of u nu een boeket naar Afrika, Azië of Zuid-Amerika wilt verzenden, via Topbloemen is het mogelijk. Bij Topbloemen blijft het ook nog eens betaalbaar. Geen dure verzendkosten dus. Niet alleen in Zuid-Holland, zoals Den Haag, Rotterdam of Dordrecht, werken wij met lokale bloemisten, maar ook in de andere landen waar wij leveren. Op deze manier kunnen we de versheid garanderen.

 

Bloemen laten bezorgen in Den Haag of Rotterdam: maatwerk voor zakelijke klanten

Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bloemen laten bezorgen in Den Haag, Zoetermeer of Rotterdam door Topbloemen. Zakelijke klanten kunnen hier profiteren van maatwerk. Zo kunnen grote bestellingen tegen een extra aantrekkelijk tarief verkregen worden. Middels enkele eenvoudige stappen is een bestelling voor bloemen al geplaatst. U kunt Topbloemen bloemen overal laten bezorgen in Nederland, van Den Haag, Rotterdam en Dordrecht tot aan de rest van Zuid-Holland en Nederland.  Per zakelijke afnemer kunnen meerdere gebruikers de bestelling plaatsen en wordt er op maandbasis een verzamelfactuur opgesteld. Het is zelfs mogelijk om een abonnement af te sluiten tegen een scherp tarief. Ook kan het bedrijfslogo op een leuk kaartje worden geplaatst.

Bloemen laten bezorgen in Den Haag of Rotterdam: Thuiswinkel Waarborg biedt zekerheid

Author: