Producten van het jaar
Image default
Beauty en verzorging

De Afrikaanse huid bleken

Ik ben van Afrikaanse afkomst en heb een hele donkere huid. Ik vind mijn huid echt niet mooi en zou er alles voor doen om een stukje lichter te worden. Nu heb ik niet zoveel geld om een hele dure behandeling te ondergaan. Dus zo een crème om je huid te bleken lijkt me ideaal. Alhoewel ik mijn hele lichaam wil bleken, zou dit een beetje overdreven zijn? Zou ik echt me hele lichaam elke dag kunnen insmeren? Maar hoeveel tubes zal ik dan wel niet nodig hebben? Of kan ik beter beginnen aan een kuur met pillen slikken? Dit scheelt natuurlijk een hoop smeren, maar in ieder geval heb ik er alles voor over om iets lichter te worden. Het is namelijk niet fijn om rond te lopen met allerlei gevoelens en gedachte over jezelf die je erg negatief maken. Ik hoop dat er iemand is die me wat hulp kunt bieden. 

 

Wil je op een veilige manier je huid meerdere teints lichter maken?

Kies dan voor Huid bleken met Skinlight.

 

De Afrikaanse huid bleken