De perfecte palletiseermachine voor uw onderneming

Productenvanhetjaar

Als u met pallets werkt binnen uw onderneming, dan wilt u zeker zijn dat uw producten veilig op recht blijven staan tijdens het transport of de opslag. Om dit te verzekeren is het altijd verstandig om plasticfolie rond de gevulde pallet te wikkelen. Het is mogelijk om dit zelf met de hand te doen, maar dan bent u enige tijd bezig om dit op een goede manier te verrichten. Bespaar daarom aanzienlijk aan tijd en moeite door een palletiseermachine in te schakelen. Met dit apparaat op uw werkvloer kunt u simpelweg de pallet op een platform laten plaatsen en de machine het werk laten doen. Bij Certis Benelux hebben ze een breed aanbod aan palletiseermachines die telkens gepast zijn voor verschillende omstandigheden. Ontdek het perfecte product in hun assortiment!

Welke apparatuur past bij uw onderneming?

Uiteraard bestaan er verschillende opties wanneer u een palletiseermachine gaat kopen. Zo kunt u een model kiezen met een draaitafel. In dit geval zal de pallet continu rond zijn eigen as draaien terwijl de plasticfolie zich rond de buitenkant wikkelt. Daarnaast zijn er ook modellen met een mechanische arm. In dit geval blijft de pallet netjes stilstaan maar draait de arm rond de pallet om de plasticfolie aan het oppervlak te bevestigen. In het geval u alles automatisch uitvoert op uw werkvloer, opteert u best voor een volautomatisch model om uw pallets te verpakken. Heeft u toch enkele werkkrachten ter beschikking? Dan volstaat een medewerker om een halfautomatisch toestel te bedienen. Door de technologie van de machine zal de werklast miniem blijven en alles vlot verlopen.

 

Bestel uw machine vandaag nog

Ziet u meteen de voordelen van een palletiseermachine op uw werkvloer? Had u graag een van de toestellen uit het assortiment van Certis Benelux gewenst? Twijfel dan zeker niet om contact op te nemen met de medewerkers van deze onderneming om een bestelling te plaatsen of om mogelijke vragen te stellen. Zij helpen u graag zo snel mogelijk verder!

https://www.certis.be/nl/

Author: