Producten van het jaar
Image default
Woning en Tuin

De wandlamp van Oma Nelissen

Afgelopen week was ik bij mijn oma van mijn moeders kant, oma Nelissen. Samen hebben we zo’n ontzettende leuke wandlamp uitgezocht voor in de kamer van haar kleine huisje. Ze had nodig een nieuwe leeslamp nodig, want op haar leeftijd worden je ogen toch wat minder. Eerst zijn we zowat alle lampenwinkels hier in de buurt langsgereden. Wat een drama, allemaal van die grote winkels waar zoveel wandlampen bij elkaar hangen, dat je door de wandlampen het licht niet meer ziet.

Uiteindelijk keerden we (zonder nieuwe wandlamp) weer terug naar haar huisje. Gefrustreerd dat we waren! Toen we weer thuis aan de koffie zaten en wat zaten te grappen over al die belachelijke winkels kwam oma ineens met een onverwacht idee. Ze zei: “Kunnen we niet eens op die tablet van jou kijken?”. Dus ik pakte, toen ik klaar was met lachen, mijn tablet en we begonnen te zoeken naar de perfecte wandlamp. Oma was op zoek naar een klassieke wandlamp, het liefst een bronzen lamp en anders koper of goud. Dus we begonnen driftig te Googelen.

Uiteindelijk kwamen we uit op een geweldige website met een enorm assortiment aan wandlampen. Ze hebben echt alle soorten lampen: van designlampen tot en met de klassiekere modellen wandlampen die oma natuurlijk helemaal geweldig vond.

Toch twijfelde ze eerst nog een beetje, want tsja, je kunt het natuurlijk niet eerst zien en vasthouden. Toen oma zag dat je achteraf kan betalen en óók nog eens gratis retourneren was ze helemaal om. Twee dagen later werd de chique wandlamp al afgeleverd en mijn vader heeft de lamp even voor oma opgehangen. Blij dat ze ermee is, ze kan nu eindelijk weer boeken lezen zonder dat ze daar een losse leeslamp voor nodig heeft. Deze wandlamp is verstelbaar op alle denkbare manieren en zo dus perfect te gebruiken om bij te lezen.

De wandlamp van Oma Nelissen