Producten van het jaar
Image default
Aanbiedingen

Diervriendelijk Muizen en ratten in huis bestrijden

In contact komen met Muizen en ratten wordt meestal al zeer on plezierig bevonden. Men gaat dan al snel over tot het gebruik van ratten gif. Heeft u ook huisdieren of kinderen over de vloer, dan kan dit enorm naar eindigen. Tevens zal het muizen gif zich naar verloop van tijd verspreiden rond en in heel uw huis. Dit noemen ze ook wel accumulatie van gif. De gifstof dosering wordt constant iets hoger. U zult mogelijk iets vaker ziek worden. Kortom het gebruik van ratten gif is absoluut niet iets waar u aan zou moeten beginnen!

De oplossing voor het muizen probleem in huis:

Wij willen u voorstellen om het voor de muis oninteressant te maken om überhaupt bij u over de vloer te willen komen! Maak daarom regelmatig schoon, laat geen afval in en rond uw huis slingeren. Echter eenmaal muizen in en rond uw huis, of in uw keuken van uw restaurant, cafetaria, weet ze dan maar eens weg te krijgen. Gelukkig is een oplossing van al uw ratten overlast. Namelijk..

Protector 900 de oplossing voor al uw muizen en ratten plagen!

Met de Pest Reject muizenval maakt uw het heel onaangenaam voor de rond dwalende muisjes. Door het Ultrasone geluid niet waarneembaar door de mens, maar uiterst gehaat voor het gehoor van de muis en rat, zullen alle muizen en ratten uw huis, uw nabije omgeving of uw bedrijfspand verlaten!

Kortom, door muizen definitief bij u vandaan te houden, heb je geen potentieel gevaarlijk gifstoffen nodig. Dit is beter voor mens en dier!. 

Ook is deze zelfde ratten vanger uitermate geschikt voor het verjagen van kakkerlakken en rond dwalende mieren! Kortom dit product maakt uw leef of werkomgeving een stuk schoner en veilig van ongedierte en knaagdieren. 

Wil je een Diervriendelijke Ratten Bestrijder Bestellen. Kom je gewoon even langs in onze ratten bestrijding webshop.

https://antivliegenshop.nl/ratten-en-muizen-bestrijding/