Producten van het jaar
Image default
Beauty en verzorging

Een facelift, maar geen operatie willen? Dat kan!

Een facelift is een erg bekend begrip in de cosmetische wereld. Het is de manier om veroudering van de huid tegen te gaan. Vroeger was de facelift een erg ingrijpende operatie en kostte lange tijd om te herstellen. Gelukkig zijn er allemaal nieuwe manieren gevonden om een facelift te kunnen uitvoeren zonder dat het zo’n erg ingrijpende operatie is als voorheen. Daarnaast zijn er nu ook faceliften beschikbaar die niet eens een operatie nodig hebben. De zogenaamde Liquid Facelift.

Een liquid facelift is een goed, tijdelijk alternatief voor een operatie, waarbij de veroudering van de huid minder zichtbaar wordt gemaakt. Steeds meer mensen kiezen voor deze optie om geen operatie te hoeven nemen en de eventuele nadelen daarvan te ondervinden. Een liquid facelift is eigenlijk een facelift zonder de operatie en zonder het snijden.

Er zijn verschillende manieren om deze behandeling uit te voeren. De twee bekendste behandelingen zijn de Liquid Facelift met botox en Liquid Facelift met fillers. Er zitten natuurlijk een paar verschillen tussen deze twee behandelingen, maar zorgen beide voor een erg goed eindresultaat. Met botox worden de spiertjes die de rimpels veroorzaken tijdelijk minder actief gemaakt. Het zorgt ervoor dat de spiertjes ontspannen en zorgen tijdelijk voor minder rimpels. Fillers zijn eigenlijk een snelle manier om de huid meer volume te laten krijgen en de rimpels minder zichtbaar te maken.

Welke behandeling  het best bij de huid en het gezicht van de klant past wordt besproken samen met de arts, aangezien de klant uniek is en de behandeling is dat dan ook. Bij FACE land hebben ze een erg goed team van artsen die gekwalificeerd zijn voor veel cosmetische ingrepen en behandelingen, hele goede adviezen hebben op het gebied van cosmetische behandelingen en de klant hiermee kunnen helpen met persoonlijke zorg. Er wordt gebruik gemaakt van de allerbeste producten en staat garant voor kwaliteit en service. Liquid Facelift is de oplossing voor om geen operatie te hoeven ondergaan. Maak snel een afspraak en ontdek welke behandeling het best bij jou past!

Een facelift, maar geen operatie willen? Dat kan!