Producten van het jaar
Image default
Woning en Tuin

Een huis kopen in Spanje. Waar moet je op letten?

De beslissing is genomen, je hebt genoeg van de kille Belgische zomer en de koude winter. Je gaat een huis kopen in Spanje! Nu is dit uiteraard geen kleine aankoop en je gaat dan ook maar beter met een specialist in zee. Met Puurspanje heb je zo een specialist gevonden. Een specialist die perfect weet waar op te letten bij het kopen van een huis in Spanje.

Bij een huis kopen in Spanje komen uiteraard wel wat kosten kijken. Puurspanje heeft die met zijn ruime ervaring, ze zijn immers al meer dan 10 jaar actief, helder in kaart gebracht. Ze kunnen je dan ook perfect adviseren en weten waar op te letten bij een huis kopen in Spanje. Ze hebben een ruim aanbod aan droomwoningen, maar zijn ook thuis in alle papierwerk dat bij de aankoop van een huis in Spanje komt kijken. Puurspanje is dan ook veel meer dan een makelaar, ze zijn een partner bij de aankoop van je huis.

 

 

Waar zeker op letten bij je aankoop van je huis in Spanje?

Een fiscaal nummer is bijvoorbeeld essentieel. Koop je een huis in Spanje dan moet je zo een nummer aanvragen. Bij Puurspanje doen ze steevast beroep op advocaten die deze formaliteit voor je in orde brengen. Na je aankoop zijn er nog wel enkele formaliteiten die je dient te vervullen. Al deze dingen kan je met een gerust gevoel aan Puurspanje over laten. Ze stellen een goede overeenkomst op, volgen het project van a tot z op en regelen ook alle praktische zaken voor je. Zo kom je bij het kopen van een huis in Spanje achteraf niet voor verrassingen te staan of bijkomende kosten en kan je werkelijk onmiddellijk genieten van je aankoop.

 

Bijkomende service zonder extra kosten

Naast een onovertroffen aanbod van fijne woningen in Spanje, staat Puurspanje bekend om zijn volledige aanpak. Met een servicekantoor in Spanje, communicatie in je eigen taal en de kennis van de regio maken ze het verschil. Zij weten perfect waar je op moet letten bij de aankoop van een huis in Spanje en kennen de markt als hun broekzak. Zij werken enkel met de beste bouwbedrijven en een bankgarantie is steeds voorzien. Zo loop je als klant geen enkel risico bij de aankoop van je huis in Spanje.

 

Huis kopen Spanje, kosten?

Bij Puurspanje doen ze niet geheimzinnig over de kosten van aankoop van een huis in Spanje. Ze zijn transparant in hun communicatie, zodat je steeds perfect weet wat de woning en alle administratie je gaat kosten. Hun dienstverlening stopt niet na de verkoop, want ook een doorgedreven opvolging is in de prijs inbegrepen.

 

Bekijk vandaag nog het aanbod op purespain.com en selecteer je droomwoning in Spanje

Contacteer Puurspanje en laat de administratie aan hen over. Heel wat klanten zijn je voorgegaan en ook dat kan je online lezen. Voor jou kan het genieten in elk geval binnenkort beginnen.

 

Een huis kopen in Spanje. Waar moet je op letten?