Producten van het jaar
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een incassobureau in Limburg inschakelen: stap voor stap uitgelegd

Een incassobureau kan je helpen wanneer jouw klanten of huurders schulden bij jouw organisatie hebben. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer klanten openstaande rekeningen niet betalen en ook niet reageren op betaalverzoeken. Incasso GeKa, een incassobureau in Limburg, kan je hierbij ondersteunen. Het incassobureau zal zo snel mogelijk het geld innen bij de klanten. Dit is hoe dat werkt!

Het verloop van de registratie

Wanneer je bij Incasso GeKa langskomt, wordt er eerst gevraagd om al jouw onbetaalde facturen door te sturen. Je krijgt daarna toegang tot een online platform waar je alle vorderingen kunt bekijken. De facturen en jouw dossiers worden hier bewaard. Het incassobureau zal de facturen dan van jou overnemen en contact opnemen met jouw klanten. Voordat er juridische stappen gezet worden, probeert dit incassobureau in Houthalen-Helchteren te Limburg eerst contact op te nemen met de klant. Dit gaat via aanmaningen en telefonische gesprekken. Klanten kunnen namelijk nog wel eens vergeten om hun post te openen. Door een telefonisch gesprek is er direct contact met de klant en kunnen er ook duidelijke afspraken gemaakt worden. Er is dan een grotere kans dat de klant de betaalverzoeken gaat betalen. Wanneer de klant niet reageert op de aanmaningen, kan er overgegaan worden op een invordering. Het incassobureau uit Houthalen-Helchteren neemt dan contact op met een advocatenbureau. Deze zullen dan de invordering klaarmaken.

Contacteer het bedrijf

Bij een gerechtelijke invordering is er een vonnis van de rechtbank nodig. Wanneer dit geregeld is, kan de klant gedwongen worden om de rekeningen te betalen. Hier kan dan ook een deurwaarder voor ingezet worden. Wanneer de openstaande facturen betaald worden, zullen jouw dossiers gesloten kunnen worden. Het incassobureau in Limburg kent een groot succespercentage. Bijna alle zaken worden op een positieve manier afgerond. Wil je meer informatie, neem dan snel een kijkje op de website van incassobureau GeKa in Limburg!