Producten van het jaar
Image default
Onderwijs

(ex) Studenten aan het woord

Te jong, te oud, te breed, te smal, te klein of te groot om weer te gaan leren? Deze studenten hadden hieraan geen boodschap, ze wisten wat ze wilden en gingen gewoon aan de slag. Hier is een (ex-)Studenten aan het woord.

Waarom zou ik studeren?

Wil jij jouw kennis vergroten en daarmee bepaalde vaardigheden (beter) leren om jouw huidige functie te kunnen verbreden of uitdiepen? Ga je op zoek naar een nieuwe uitdaging op de arbeidsmarkt en heb je daarvoor meer specifieke vakkennis nodig? Kom je erachter dat je in het verleden niet de juiste opleidingskeuze hebt gemaakt en wil je alsnog de juiste opleiding gaan doen? Doordat bij Fabius Opleidingen alle opleidingen deeltijd zijn, heb jij de mogelijkheid om naast je werk te gaan leren en de door jou gewenste diploma’s te behalen. Desgewenst hoeft jouw werkgever hier niet eens van op de hoogte te zijn.

Waar zou ik studeren?

De keuze voor een opleidingsinstituut is afhankelijk van de individuele voorkeuren van de cursist. Heeft de cursist behoefte aan klassikaal of juist individueel onderwijs. Bestaat bij jou de behoefte om persoonlijk contact te hebben met de docent of is digitaal contact voor jou voldoende? 

In Nederland is overal een opleiding voor te vinden. Elk opleidingsinstituut zal zichzelf als beste in de markt aanprijzen. Fabius Opleidingen wil dat vanzelfsprekend ook, maar geeft de pen door aan de cursisten. Als ervaringsdeskundigen kunnen zij immers als de besten vertellen waarom je voor wel of niet voor een bepaald opleidingsinstituut moet kiezen.

Tips en trucs

Hieronder lees je de verhalen van studenten. Zij hebben de stap genomen om weer in de schoolbanken te klimmen en een opleiding te gaan volgen. Spontaan hebben zij hun eigen verhaal geschreven om anderen te helpen de keuze te maken waar zij enige tijd geleden zelf voor gestaan hebben.

(ex) Studenten aan het woord