Producten van het jaar
Image default
Woning en Tuin

Ga voor de mooie zwemvijvers of een prachtig groendak van deze specialist

Heb je altijd al meer groen gewenst op je gebouw of woning? Of had je graag een mooie en verfrissende plek in je tuin gewild waar je in kunt zwemmen? In beide gevallen bieden de mensen van Ecoworks mooie oplossingen aan. Zo zijn zij de specialist waar je moet zijn voor zwemvijvers of een groendak. In beide gevallen kun je rekenen op meerder opties en maatwerk op basis van je specifieke situatie. Met deze oplossing krijg je niet alleen een mooie en natuurlijke decoratie van je woning of omgeving, maar eveneens een ecologisch verantwoorde en duurzame toepassing aangereikt. Ontdek daarom wat zij allemaal voor je kunnen doen en schakel de specialisten in.

Een tuin op je dak biedt een plek om heerlijk te vertoeven

Met een groendak kun je allerlei kanten op. Als je over een hoog gebouw beschikt in een stedelijke omgeving, dan biedt het dak de ultieme gelegenheid om een rustig plekje te maken. Met een daktuin zorg je voor weelderig groen en fris lover op die lege plek op de bovenste verdieping. Daar kunnen medewerkers of bewoners naartoe om even pauze te nemen of wat extra zuurstof op te snuiven. Met een groendak zul je heel wat dankbare gezichten binnen je gebouw of omgeving creëren. Dankzij de specialisten van Ecoworks uit Vilvoorde is dit een klus die zonder problemen wordt geklaard.

Neem contact met hen op voor de mooiste zwemvijvers

Zoek je eerder naar de mogelijkheid om zwemvijvers te laten plaatsen? Dan staan de mensen van Ecoworks te Vilvoorde ook voor je klaar. Of je nu naar een moderne of biologische uitvoering zoekt; zij bieden zwemvijvers aan in allerlei vormen en maten. Hiervoor kijken ze allereerst naar de specifieke omstandigheden van je tuin en identificeren vandaaruit de opportune locatie voor een zwemvijver. Neem contact op met deze onderneming en bouw op de ervaring en deskundigheid van hun enthousiaste medewerkers.