Producten van het jaar
Image default
Woning en Tuin

Hanglamp als eettafel verlichting

De belangrijkste kamer is de woonkamer.  Dit is tegelijk de lastigste ruimte. Want deze ruimte moet geschikt zijn voor vele verschillen bezigheden, zoals lezen, eten, tv kijken etc. etc.   De veelzijdigheid van deze ruimte maakt dat je met veel zaken rekening moet houden. In dit artikel vertellen we alles over de eettafel verlichting in de woonkamer.

Vaak staan er in een huiskamer twee tafels. Een eettafel en een salontafel. De eettafel word vaak voor meerder doeleinden gebruikt. Terwijl de salontafel maar voor 1 doeleinde wordt gebruikt. De salontafel is voor eten en drinken en soms een romantisch kaarsje of bloemstukje. Terwijl de eettafel voor spelletjes, lezen, werken, eten of knutselen wordt gebruikt.  Gek genoeg noemen we dit de eettafel. Terwijl uit onderzoek blijkt dat we steeds vaker voor de TV aan de lage salontafel eten. Om het verhaal duidelijk te maken.  In dit artikel hebben we het dus over de grote lange tafel van circa 70 centimeter hoog. 

Hoe verlicht je de eettafel? De tafel is circa 70 centimeter hoog. Het plafond is ca. 250 meter hoog.  De enige plek voor een hanglamp is boven een tafel. Hang nooit een hanglamp midden in een ruimte. Dat is geen gezicht en bovendien zeer onpraktisch.  Je kunt eenvoudig je hoofd stoten aan een hanglamp. Zelden zit de stroom aansluiting exact boven het midden van de tafel. Hoewel dit heel vervelend is zijn er prachtige en eenvoudige oplossingen.  Plastic strips worden vaak gebruikt om het snoer te verbergen. Dit vinden we eerlijk gezegd niet zo fraai. Veel stijlvoller is om het snoer juist te showen. Kies voor een trendy snoer, zoals bijvoorbeeld strijkijzersnoer.  Door het snoer nonchalant te laten hangen, geeft dit een leuk speels effect. Dit is een trendy een voordelige en toch stijlvolle oplossing om de hanglamp toch boven de eettafel te kunnen hangen.

Waar koop je een eettafellamp? Het antwoord is simpel. Webshops bieden meer service, een uitgebreider assortiment en zijn vaak nog voordeliger ook dan een winkel in een woonboulevard. Heeft online winkelen dan helemaal geen nadelen? Jawel. Soms moet je wachten op je lamp, terwijl in de winkel je direct over je lamp kunt beschikken.

Hanglamp als eettafel verlichting