Producten van het jaar
Image default
Zakelijke dienstverlening

Heavy metal: de kracht van metalen lockers

Metalen lockers vormen de basis van een veilige omgeving voor u en uw klanten. Ze geven uw klanten of gasten een veilig gevoel. In de lockers kunnen kostbare bezittingen worden opgeslagen, die eenvoudig met een sleutel worden vergrendeld voor de buitenwereld en eventuele nieuwsgierige blikken. De beste metalen lockers koopt u bij Eurobox Continental uit Wijnegem, een bedrijf dat zichzelf omschrijft als dynamisch en innovatief en dat gespecialiseerd is in de interieurbouw voor de industriële omgeving in Vlaanderen. De oplossing – of sleutel – tot uw probleem vindt u bij dit bedrijf, dat de markt zowel van binnen als van buiten kent. Geleverde diensten en producten zijn kwalitatief én innovatief. Er wordt zowel geleverd aan bedrijven, scholen (wat is een school zonder kluisjes?) en instellingen, waaronder vele gezondheidsinstellingen.

Hoe u verder wordt geholpen

U wordt verder geholpen met ruim 25 jaar ervaring in de sector en het vakgebied. Een sterk team van gedreven projectbeheerders en monteurs schetst met u het ideale plaatje en zorgt ervoor dat uw metalenlockerswens werkelijkheid wordt. U mag onder meer rekenen op een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak. Er wordt gewerkt vanuit uw wens en vanuit uw prioriteiten. Bij Eurobox Continental kiest u uit een breed aanbod producten: er zit altijd een oplossing voor u bij. Tijdens het afwerkingsproces zet het bedrijf de puntjes op de i.

Uw slot op de deur

Het bedrijf Eurobox uit Wijnegem, Vlaanderen, is uw slot op de bedrijfsdeur dat voor verantwoordelijk is voor sluitende oplossingen. Of u nu robuuste kluisjes, standaard lockers of lockers met een fraai, uniek design zoekt: er zijn metalen lockers voor elk interieur en voor iedere specifieke wens. Industriële locker tot bibliotheek locker: het aanbod is enorm – u kunt het zo gek niet bedenken. De metalen lockers worden in alle kleuren, maten en aantallen aangeleverd. Ook kunt u zelf kiezen welk lockerslot u gebruiken wilt. Kortom: uw creativiteit krijgt alle ruimte.

https://eurobox.be/