Producten van het jaar
Image default
Industrie

Het perfect gesneden stukje vlees dankzij de vleesmachine

Een vleessnijmachine zorgt voor het bereiden van vleesstukken op basis van opgegeven specificaties. Zo wordt vooraf door de klant bepaald in welke variaties een stuk vlles voor dagelijkse consumptie of voor petfood gesnede mogen worden. Het eindproduct wordt verkocht in detailhandel. Door efficiente vleessnijmachines kan flink worden bezuinigd door optimale gebruik van een dier. Vrijwel niets raakt verloren. Belangrijke eigenschappen van een machine zijn snelheid, soepele overgang, flexibiliteit, hygiënisch en verstelbaar.

 

Vleessnijmachine gebruik in diverse industrieën

Machines voor het snijden van vlees of stroken petfood kunnen worden gebruikt in diverse sectoren en industrieën. U kunt onder andere denken aan:

  • Vleesverwerkingsbedrijven: voor het snijden van rundvlees, varkensvlees, kip, kalkoen en meer
  • Dierenvoeding productiebedrijven: voor het snijden van stroken hondenvoer en kattenvoer.
  • Slagerijen

Afhankelijk van de industrie zijn er diverse machines beschikbaar voor productie. Vanuit de productie wordt vlees verpakt in bijvoorbeeld kunstdarmen of andere “casings”.

 

Werking van de machines

Eenn snij unit is ontwikkeld om correcte stroken te snijden en dat in een continu proces. Op het moment dat gesneden stroken vlees de band verlaten, kunnen deze wordt verpakt en worden vervoerd.

De vleessnijmachine bestaat uit één aangedreven as en is uitgerust met messen. Het is volledig gemaakt van roestvrij staal. Dankzij een frequentieregelaar kan het toerental worden ingesteld. Hierdoor kan de lengte van het product aangepast worden.

De totale unit kan variabel worden ingesteld onder een hoek van 0°/45 °. Daarom kunnen stukken vlees gesneden worden tussen een 90° en 45 ° hoek.

Bent u op zoek naar meer informatie? Klik op de link: Selo snij units machines

 

Het perfect gesneden stukje vlees dankzij de vleesmachine