Houdt voedsel langer goed met de thermobox

In de horeca kan men gewoon niet zonder bepaalde producten. De thermobox is er hier een van. Een thermobox is zo belangrijk omdat het helpt om het eten op de juiste temperatuur te houden tijdens het transport ervan. Het materiaal van een thermobox is licht van gewicht en heeft goede isolerende eigenschappen. De thermoboxen van specialist Lagro Waalwijk zijn geschikt voor gastronoom bakken en voorzien van ergonomische handgrepen. Wist u dat er ook thermoboxen bestaan met voorgevormde voedselschaaltjes en deksels die zich aan de bovenkant van de box bevinden? Niet alleen hoeft het eten dat vervoerd wordt niet meer apart te worden ingepakt; de deksels in de bovenkant van de box zorgen ervoor dat de gerechten goed luchtdicht verpakt zijn. Daarnaast zijn de gerechten gegarandeerd lekvrij.

Temperatuur is een belangrijk onderdeel van de smaak: hou deze optimaal met behulp van thermobox

Als een maaltijd niet op de juiste temperatuur is, is deze meteen een stuk minder lekker om te eten. Wanneer mensen een maaltijd beoordelen letten ze dan ook niet alleen maar op de smaak, maar ook of het eten een goede temperatuur heeft. De temperatuur van een gerecht heeft de eigenschap altijd in de richting van de omgevingstemperatuur te gaan. Is het warm, dan geeft een gerecht warmte af. Een koud gerecht neemt warmte op. Het aanpassen van de omgevingstemperatuur aan die van een gerecht is echter niet voldoende. Het bewaren en/of vervoeren van etenswaar in een goed geïsoleerde thermobox biedt een uitkomst. Dit zorgt ervoor dat een thermobox voor een professionele keuken onmisbaar is. Ook een afruimwagen is in de horeca onmisbaar. Het gerecht geeft hierdoor vrijwel geen warmte af aan de omgeving en neemt het ook niet meer op.

Naast een thermobox zijn er ook diverse toebehoren beschikbaar

Lagro Waalwijk is een winkel waar men terecht kan voor veel producten die worden gebruikt in de horeca, zo ook een thermobox. Een thermobox is onmisbaar voor het op temperatuur houden van maaltijden. Naast thermoboxen zijn er ook diverse toebehoren leverbaar. Denk aan een trolley voor het vervoer van de boxen, warmhoudplaten, een GN houder voor een thermobox en een koel opzet-unit. Hiermee zijn producten gemakkelijk warm én koud te houden. Het handhaven van de juiste temperatuur van keuken tot tafel is geen kunst. Het bewaren van de juiste temperatuur over een langere afstand wel. Door te werken met de juiste producten kan dit probleem echter moeiteloos worden opgelost.

Houdt voedsel langer goed met de thermobox

Author: