Producten van het jaar
Image default
Dienstverlening

Incassobureau voor particulieren

Incassobureau voor particulieren

Het gebeurt wel eens dat er via internet besteld wordt maar dat er niets ontvangen wordt. Dat kan u dus door een incassobureau voor particulieren doen laten incasseren. Tegenwoordig wordt veel via internet aangeschaft. Wel betaald maar vervolgens niets ontvangen? Het gebeurt vaker Wanneer men bij de webshop aan de bel trekt hoort men vervolgens niets. Dat is natuurlijk niet de juiste gang van zaken. Ontvang je je geld van de bestelling niet retour? Dan kan er een particuliere incasso van gemaakt worden.

Het buitengerechtelijke traject bij een incassobureau voor particulieren

De incassoprocedure starten we zeer snel op. Dan krijgt uw debiteur altijd eerst een schrijven. In de brief vind de debiteur wat hij moet betalen. Wettelijk is vastgelegd welke rechten particulieren genieten. Een bestelling via internet noemen we een koop op afstand. Binnen veertien dagen kunt u nog op uw koop teurgkomen. Binnen veertien dagen nadat u het teruggestuurd hebt, moet het geld teruggestort worden.

Uw vordering indienen

De incassokosten conform de wet incassokosten worden bij debiteur in rekening gebracht. Dit bedraagt een percentage van ongeveer vijftien %. Hoe groter het bedrag is hoe lager het percentage aan bijkomende kosten. Er wordt tevens btw over de kosten berekend omdat u als particuliere opdrachtgever de btw dus niet kan verrekenen. Zo komen deze dan dus niet voor uw conto. Uw particuliere incasso ‘s worden door ons No Cure No Pay uitgevoerd. En dat betekent dan weer: Geen kosten voor u als er niks voldaan wordt.

Incassobureau voor particulieren