Producten van het jaar
Image default
Zakelijke dienstverlening

Investeer in een epoxyvloer in je werkomgeving!

Een epoxyvloer plaatsen in je huidige werkomgeving, dat heeft tal van voordelen op korte én lange termijn. Ze zijn duurzaam, vragen niet veel onderhoud en zijn geschikt voor alle ondergronden. Epoxyvloeren worden de laatste jaren steeds populairder bij grote en kleine ondernemingen. Ben je toevallig zelf op zoek naar een epoxyvloer of een ander type, zoals een PU gietvloer bijvoorbeeld? Wij vertellen je graag meer over de aanpak van ABBI Industrie.

Deze professionals weten alles over PU gietvloeren en epoxyvloeren

Epoxy is een type vloerbekleding dat perfect past bij industriële en kantoorvloeren. De chemische weerstand van een epoxyvloer is hoog, krasbestendig en in vergelijking met andere vloeren helemaal niet duur. Ook is het mogelijk om epoxy giethars te gebruiken als afwerklaag bovenop een aanwezige draagvloer. Zo is de ondergrond meteen zuur-en vloeistofdicht. Twee vliegen in één klap dus! Ben je nieuwsgierig naar een ander vakgebied van ABBI Industrie? Al meer dan 30 jaar hebben ze ervaring in PU gietvloeren. Zij gaan graag aan de slag met een praktische PU gietvloer. Polyurethaan behoort tot een van de sterkste kunststofsoorten en is extreem plooibaar. Het onderhoud vraagt niet veel werk en de stof is bestand tegen kleurstoffen en schadelijke zuren. Ideaal in een laboratorium of chemische werkomgeving dus. Maak je geen zorgen over de prijs! ABBI Industrie hanteert de meest klantvriendelijke prijzen. Hoe meer vierkante meters PU gietvloer je nodig hebt, hoe lager de uiteindelijke prijs.

Bel het bedrijf op of stuur een e-mail

De referenties van het bedrijf tonen aan dat hun service een van de beste in het vak is. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van epoxyvloeren en PU gietvloeren? De gedreven werknemers staan klaar met professioneel advies voor elke klant. Neem telefonisch contact met hen op of stuur een e-mail. De contactgegevens staan op de website van het bedrijf uit Niel. Ook is het mogelijk om een gratis offerte aan te vragen van jouw project.

https://www.abbi.be/