Kies voor werkbroeken

Productenvanhetjaar

Kies voor werkbroeken 

In sommige beroepen is het meer normaal dan in andere, maar vaak is het dragen van speciale werkbroeken, werkjassen en andere werkkleding een zeer verstandige keuze. Er zijn verschillende redenen waarom dit zo is. In de eerste plaats vanwege het beschermende effect dat zij kunnen hebben. Stratenleggers kunnen bijvoorbeeld niet zonder goede werkbroeken die hun knieën beschermen en die niet te snel slijten door het soort werkzaamheden dat zij uitvoeren. Mensen die langs of op de weg werken, bijvoorbeeld omdat zij een nieuwe weg aan moeten leggen of omdat zij bermen moeten onderhouden, hebben bovendien de behoefte aan speciale opvallende kleding zodat automobilisten hen niet over het hoofd zien. 

 

Herkenbaarheid door werkbroeken 

Werkbroeken zijn dus belangrijk vanwege de veiligheid van het personeel en vanwege de bescherming van hun lichaam. Maar ook voor de herkenbaarheid is speciale werkkleding van belang. Het maakt dat het meteen duidelijk is dat iemand voor een bepaald bedrijf werkt en dat is voor de herkenbaarheid erg belangrijk. In het ene beroep speelt dit natuurlijk meer mee dan in het andere. Beroepen waarbij speciale kledingstukken van belang zijn, zijn bijvoorbeeld de horeca, detailhandel en veiligheidsdiensten, zoals politie, brandweer en ambulance. 

 

Herkenbaar door logo 

Herkenbaarheid kunt u bereiken door iedereen dezelfde kleding te laten dragen, maar ook het gebruik van uw eigen logo maakt het meteen duidelijk dat iemand voor uw bedrijf werkt. U kunt daarom op bijvoorbeeld werkbroeken uw logo laten maken. Dit kan op verschillende manieren, namelijk door gebruik te maken van: 

  • borduren 

  • zeefdruk 

  • transfer 

Borduren is een wat prijzigere en luxere variant dan de andere twee opties en is dus vooral geschikt voor kledingstukken die lang meegaan en er netjes uit moeten zien. Voor werkbroeken in bijvoorbeeld de bouw is het dan ook gunstiger om te kiezen voor zeefdruk of transfer. 

 

Kies voor werkbroeken

Author: