Producten van het jaar
Image default
Bedrijven

Kinderhorloge met alarm

Een kinderhorloge met alarm is speciaal voor uw kind gemaakt

Slikt uw kind medicijnen, en moet u er altijd om denken dat uw kind deze ook op gezette tijden inneemt? Het onthouden wanneer uw kind zijn of haar medicijnen moet innemen, kan best lastig zijn. Uw kind vergeet vaak de tijd, en soms weten jullie beiden niet meer of hij of zij de medicijnen al heeft ingenomen, of niet. Deze problemen zijn in ieder geval voorgoed verleden tijd, dankzij het kinderhorloge met alarm. Het kinderhorloge met alarm helpt uw kind om stipt zijn of haar medicijnen in te nemen. Het kinderhorloge met alarm, kan onder andere in worden gezet bij:

–          Kinderen met autisme een bepaalde taak te laten uitvoeren

–          Het innemen van medicijnen

–          Het zindelijk leren worden

Een kinderhorloge met alarm is in diverse uitvoeringen te verkrijgen

Een kinderhorloge met alarmfunctie kopen is niet alleen functioneel. Deze speciale kinderhorloges zijn ook prettig om te dragen, en verkrijgbaar in de leukste kleuren. . Een kinderhorloge met alarm is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zelfs het blokkeren van het horloge is mogelijk. Zo loopt u niet het risico dat er plotseling alarmen worden uit gezet, of veranderd. Deze optie is uniek, en zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Wel 12 onafhankelijke alarmen mogelijk

Ze zijn in het bezit van wel 12 onafhankelijke alarmen. Natuurlijk zou het bijzonder vervelend zijn om de les te verstoren, in het klaslokaal. Dit is gelukkig niet het geval, omdat het alarm alleen te horen is voor uw eigen kind. Ook het uitzetten is niet nodig. Dit gebeurt automatisch. Zoals u leest, heeft het aanschaffen van een kinderhorloge met alarm bijzonder veel voordelen. Schaf er vandaag nog één aan, en ervaar het prettige gebruiksgemak. Het vergeten van medicijnen is voorgoed verleden tijd.

Kinderhorloge met alarm