Producten van het jaar
Image default
Groothandel

Leesbrillen en vergrootglazen

Het woord ‘bril’ komt van het mineraal beril, dat vroeger werd gebruikt om brillenglazen van te slijpen. Héél lang was de bril de enige mogelijkheid voor veel mensen om toch naar behoren te kunnen zien als ze slechte ogen hadden. Maar ook het dragen van een bril heeft de laatste jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Als je vroeger een bril droeg werd dat gezien alsof je een handicap had. Deze brillen hadden dikke jampotglazen, omdat dat toen de enige mogelijkheid was om een bepaalde sterkte in de glazen te krijgen. Door hedendaagse technieken kunnen zelfs de glazen met een behoorlijke sterkte dun zijn en brillen zien er tegenwoordig gewoon leuk uit. Voor veel mensen zijn het echte accessoires geworden.

Uit een onderzoek is gebleken dat vrouwen eerder een leesbril nodig hebben dan mannen omdat ze kortere armen hebben. Onderzoekers vonden geen verschil tussen de mannen en de vrouwen qua capaciteit van de ogen op een bepaalde leeftijd, maar wel vonden ze een verschil van de capaciteit van de ogen om zich te focussen op voorwerpen dichtbij. Vrouwen bleken sneller sterkere leesglazen nodig te hebben dan mannen omdat vrouwen kortere armen hebben en ze gewoon zijn om hun tekst dichter bij de ogen te houden wanneer ze lezen.

Of de conclusies uit het bovenstaande onderzoek juist is kan ik niet beoordelen. Wel weet ik dat leesbrillen en vergrootglazen geweldige artikelen zijn voor impulsaankopen. Waltox Import Groothandel heeft hier veel ervaring mee. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van impulsaankopen. Zij weten gewoon dat een bril, met een leuk design en trendy print een geweldig hebbedingetje is, die veel mensen niet kunnen weerstaan. Neem eens een kijkje op de website om u te oriënteren. Ze verkopen waanzinnige leesbrillen inclusief een display voor op uw toonbank. Ook zijn er displays verkrijgbaar met vergrootglazen in verschillende groottes. U kunt ze gewoon online bestellen en deze artikelen eens flink onder de loep nemen.

Leesbrillen en vergrootglazen