Producten van het jaar
Image default
Internet

Linkdetox: de enige manier om uw website optimaal te beschermen!

Zo veel mogelijk links die leiden naar uw website, dat is het doel van linkbuilding. Maar er bestaat ook zoiets als linkdetox. Want er bestaan nu eenmaal niet alleen goede links, maar ook slechte. Bij Link Optimizer kan u daarom ook terecht voor professionele hulp, die ervoor zorgt dat uw ranking niet wordt beschadigd door risicovolle en irrelevante links.

 

Het zwaard van Damocles… Euh, van Google

Verwijzingen naar uw website zijn belangrijk; ze zorgen voor reclame, ze zorgen voor de verspreiding van uw bedrijfsnaam. Maar deze verwijzingen – of links – zijn alleen maar aan de orde, indien ze te maken hebben met wat u te bieden heeft en dus met de inhoud van uw website. Doen ze dit niet, dan moet u hier zo snel mogelijk komaf mee maken!

Waarom? Omdat ze een negatief effect hebben op uw zoekscore. En dit zal zich snel manifesteren in een daling in de zoekresultaten van Google. Google straft uw website namelijk af net door deze slechte links. Onze boodschap? Beter voorkomen dan genezen. Laat uw website tijdig nakijken en laat ons eventuele schadelijke links in kaart brengen en elimineren.

 

Linkdetox versus link riskmanagement

Hoe gaan we precies te werk bij linkdetox? Allereerst gaan we uw backlinks analyseren. Hiervoor gebruiken we diverse gespecialiseerde tools, zodat we te weten komen welke links van welke domeinnamen komen. Hebben we hier een overzicht van, dan gaan we over naar stap twee: de analyse. Bieden de backlinks een meerwaarde voor uw website of niet?

Blijken ze schadelijk te zijn – of in onze termen: blijken ze een high risk te vormen – dan gaan we over naar stap drie, de eliminatie van de slechte links. Hierbij houden we ook continu een lijst bij van de links die verwijderd zijn en welke niet.

Dat is onze conclusie! Uiteraard moet er regelmatig uit gebouwd worden aan krachtige links naar en van uw website, maar vooral deze naar uw website moeten ook op regelmatige basis worden gecontroleerd. Bij Link Optimizer zit u goed voor gespecialiseerde linkdetox, die uw website gegarandeerd op het goede pad houdt.

Wilt u meer te weten komen over wat we precies voor u kunnen betekenen? Of wat we voor uw bedrijf kunnen doen? Aarzel dan niet langer en contacteer vandaag uw toekomstig linkbuilding specialist. Via ons online contactformulier kan u een gratis prijsofferte verkrijgen op maat.

Linkdetox: de enige manier om uw website optimaal te beschermen!