Producten van het jaar
Image default
Zakelijk

Nieuwe generatie elektrische boilers

Zelflerende elektrische boilers

Met de zelflerende elektrische boiler van Lemet haalt u zeker een technisch hoogstandje in huis. Om voor te zijn op het straks verplichte energielabel heeft de fabrikant Lemet een nieuwe serie elektrische boilers op de markt gebracht.

Deze is uitgevoerd met een snelle processor die gedurende de eerste week na ingebruikname de gehele periode metingen verricht en daarmee zelf een energievriendelijk programma insteld. Hiermee is een aanzienlijke energiebesparing mogelijk.

Lemet boilers

De elektrische boilers van lemet staan bekend om de goede garantievoorwaarden maar zijn daarnaast zeer degelijk uitgevoerd. Zo hebben alle boilers een uitzonderlijke dikke buitenmantel die langer de warmte in de boiler vasthoudt. Het 2000Watt verwarmingselement zorgt voor een snelle opwarming en bij de ecoway serie is bovendien een aanzienlijke energiebesparing mogelijk door de toepassing van slimme elektrotechnische truuks.

In Nederland, Belgie, Duitsland en UK wordt de boiler exclusief verkocht via DsigNIT die ook online de boilers verkoopt via elektrischeboiler.eu .

De boilers zijn goed geprijst en u hoeft er niet voor te rijden want de vervoerder GLS komt ze na bestelling in de shop meestal de volgende dag al bij u aanleveren.

Nieuwe generatie elektrische boilers