Producten van het jaar
Image default
Internet marketing

Online cursussen: Webdesigner, een beroep met toekomst!

online cursussen

Wil jij de website van jouw handel een flinke upgrade kunnen aanreiken zelf aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke websites kunnen maken elementair cognitief proces werken met html en css een oude website in een hip en hedendaags jekker prikken webdesigner geworden bij een design-, reclame- of marketingbureau webdesigner, een beroep met toekomst!

Wil jij klantvriendelijke websites ontwerpen, opbouwen, implementeren en administreren? websites die scherpen tot gebeurtenis? een lichaam op de juiste wijze profileren en uiteindelijk meer leads en sales genereren? dan is onze thuisstudie webdesign echt iets voor jou.

Je leer creatief vormgeven met CSS en HTML. Je combineert technische functionaliteiten met gebruiksvriendelijkheid en surfcomfort zodat je steeds het beste eindzege aflevert. uiteraard besteed je daarnaast ook voetlicht aan de lay-out en het kostenplaatje. daarenboven krijg je ook online begeleiding van een professionele leraar met jarenlange ervaring als webdesigner. Fantastisch handig!

 

E-mail: info@webdevelopmentapp.com 

BE: +32 499 41 46 24 

Belgie: Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen

https://webdevelopmentapp.com/nl/online-workspace.html