Producten van het jaar
Image default
Woning en Tuin

Oosterse lampen online

Oosterse lampen kopen

Enkele dagen geleden heb ik mijn eerste oosterse lamp aangeschaft op de nieuwe website oosterselampen-online.nl. Dit was nodig nadat mijn oude lamp het begaf. Ik was erg tevreden met mijn oude lamp. In het begin was het nogal een tegenvaller, maar dit probleem is verholpen met een prachtige nieuwe oosterse lamp. Ik zocht specifiek in een lamp die zorgt voor een aangename sfeer in huis. Dit is uitstekend te vervullen met een lamp uit de collectie van oosterselampen-online. Niet alleen verkopen zij oosterse lampen, maar ook Marokkaanse lampen, Arabische lampen en lampen die uit Egypte komen. Bijna al haar lampen zijn handmatig ontworpen voornamelijk in Egypte en dus is er over kwaliteit niet te twijfelen.

Naast het feit dat er lampen uit verschillende landen werden aangeboden, waren deze ook nog eens te onderverdelen in wandlampen, tafellampen en hanglampen. Zelf werd ik aangetrokken door de kleurrijke ontwerpen van de lampen op oosterselampen-online. Persoonlijk vind ik de lampen in daglicht een minder mooi lichteffect hebben. Echter heb ik toch voor een oosterse lamp gekozen. Dit kwam doordat zulke lampen een magnifiek lichteffect hebben wanneer het donker is. Tevens was dit de doorslaggevende factor voor mij om te een aankoop over te gaan.

Service

Wat betreft de service die ik kreeg gedurende het aankoopproces heb ik geen klachten. Er staat duidelijk aangegeven hoe het koopproces verloopt. Daarbij staan alle producten duidelijk aangegeven aan de hand van diverse afbeeldingen. Toch had ik nog enkele onduidelijkheden, wat misschien wel een beetje overdreven van me was maar ik nam het zekere voor het onzekere. Zo kon ik de hulplijn bellen voor al mijn vragen beantwoord te krijgen. Zonder wachtrij werd ik per direct geholpen en kon ik zonder enige problemen of onduidelijkheden mijn aankoop maken. Verder heb ik dus weinig op te merken aan de service van oosterselampen-online.nl

Oosterselampen-online heeft naast haar mondelinge service ook nog diverse andere service aspecten. Bij elke aankoop geven zij een 2 jarige garantie, verzenden zij gratis je gekochte lamp en bieden zij de mogelijkheid om achteraf te betalen. Dit houdt in dat wanneer je nog enige onzekerheid heb bij de aankoop je eerst het product uit kan proberen. Wanneer het tegenvalt is er de mogelijkheid om het product gratis retour te zenden. Bevalt het product wel? Dan kan je het geldbedrag binnen een betalingstermijn van 14 dagen betalen.

Vestiging

Wanneer je een lamp wilt kopen maar hem nog beter wilt zien dan de website toestaat kun je altijd langskomen bij de showroom. Deze showroom met de oosterse lampen is in Veenendaal te vinden bij de winkel LichtXpert. Deze winkel heeft het gehele assortiment uitgezet met bijbehorende interieurs. Dus als je echt zeker wilt zijn van je aankoop dan is dit je oplossing. Natuurlijk kun je de lamp direct van de showroom kopen via de winkel zelf. Mij werd verteld dat het wordt aangeraden een afspraak van tevoren te maken zodat LichtXpert de desbetreffende lamp eventueel uit haar magazijn te halen en deze in de showroom te plaatsen.

Oosterse lampen online