Producten van het jaar
Image default
Woningen

Reken op de expertise van een vastgoedstylist

Wanneer u binnenkort uw pand te koop stelt, dan wilt u uiteraard dat u zo snel mogelijk veel geïnteresseerde mensen naar uw woning trekt. Afhankelijk van waar u staat in het verhuisproces, krijgen de bezoekers een bepaald beeld van uw huis of appartement. Als u al uw spullen al uit de ruimtes heeft gehaald, dan zal uw woning heel wat leger en minder sfeervol ogen. Dat zal daarom niet in het voordeel spelen van de aantrekkingskracht van uw pand. Toch heeft u uw meubilair misschien dringend nodig en zit uw verhuis in volle vaart. In dat geval moet u zeker eens denken aan een vastgoedstylist van IntraStijl. Deze kan u goede tips geven hoe u uw woning zo sfeervol mogelijk aankleedt en zodoende de interesse in uw vastgoed verhoogt.

Eigen materialen ter beschikking

Bij IntraStijl weten ze maar al te goed dat meubilair een kostbaar iets is. U heeft er moeite mee om deze in een lege woning te laten staan en vindt het nogal overdreven om daarvoor dure meubels aan te kopen. De vastgoedstylist van deze onderneming biedt u enkele mogelijkheden aan. Zo kunt u denken aan kartonnen of luxe meubelen die u bij hen kunt huren. Voor een vast bedrag kleden ze zo uw leefruimtes in met prachtige design meubels of kartonnen varianten om meer leven in de brouwerij te brengen. Wanneer mensen binnenlopen, zullen ze zich meteen in een huiselijke sfeer wanen en een beter beeld krijgen van de mogelijkheden met uw woning.

Neem contact met hen op voor meer informatie

Hebt u interesse in de diensten van een vastgoedstylist van IntraStijl? Twijfel dan zeker niet om contact met hen op te nemen en een afspraak in te plannen. Deze medewerker doorloopt samen met u het pand en levert tips op maat van uw wensen aan. Op die manier krijgt u een aantrekkelijkere positie op de vastgoedmarkt en kunt u de inkomende boden op uw pand verhogen. U haalt daarmee ongetwijfeld het meeste uit uw leegstaande woning.

https://www.intrastijl.be/