Producten van het jaar
Image default
Marketing

Social media wordt steeds belangrijker

De online vindbaarheid is voor veel bedrijven enorm belangrijk als het gaat om de promotie en verkoop van bepaalde goederen op diensten. De enorme toestroom van mobiele apparatuur zoals smartphones en tablets heeft ervoor gezorgd dat online vindbaarheid alleen nog maar belangrijker is geworden voor bedrijven die op het internet actief zijn.

Social media is een enorm medium dat ook een grote impact heeft in zowel negatieve als positieve zin voor veel bedrijven. Social media kan je namelijk maken en breken als bedrijf, veel mensen zijn geneigd om voornamelijk hun negatieve reacties te delen met hun omgeving of andere gedupeerde op Social media, dit kan voor een imagoschade zorgen van jou bedrijf als hier niet effectief mee om wordt gegaan vanuit een bedrijf. Social media heeft er voor gezorgd dat internet zich ook verder heeft ontwikkeld. De interactie tussen bedrijven en consumenten is steeds belangrijker aan het worden. De afstand tussen bedrijven en consumenten wordt steeds kleiner, door de enorme opkomst van Social media en internet hebben consumenten steeds een belangrijkere rol ingenomen ten opzichte van bedrijven. Bedrijven hebben de komst van Social media ook met beide handen aangegrepen om zo hun vindbaarheid te vergroten door de inzet van verschillende kanalen.

Internet blijft continue innoveren en ontwikkelen en blijft voortdurend in beweging. Omdat het internet in beweging blijft is het voor jou als bedrijf zijnde ook enorm belangrijk dat je meebeweegt met deze ontwikkelingen, om op den duur de online vindbaarheid van jou bedrijf alleen maar te laten toenemen en om uiteindelijk een concurrentievoordeel op te doen ten opzichte van bedrijven die in dezelfde branche werkzaam zijn.

Google adwords wordt voor veel bedrijven ook steeds belangrijker, Google adwords kosten per maand rond de 100 euro, afhankelijk van de organisatie en/of pakket waar je natuurlijk voor kiest. Hoe meer effect je wilt bereiken hoe meer je dient te betalen, maar je krijgt er natuurlijk ook weer veel voor terug.

Social media wordt steeds belangrijker