Socialer door een hoger libido

Socialer door een hoger libido

 ik daar zelf niet zo’n probleem mee. Ik heb niet zo vaak een vriendin. Heb helemaal niet zo veel sociale contacten, weinig vrienden etc. Dat is wel iets wat ik altijd jammer heb gevonden, en ik las laatst op Internet een artikel dat het hebben van een hoog libido bevorderlijk is voor het sociale leven om dat het libido, omdat de aandrang om contact te maken met mensen nou eenmaal wat groter is. Dit klinkt op zich wel logisch en vroeg mij af of mijn lage libido een oorzaak kan zijn dat ik nou eenmaal niet zo snel contact opzoek met mensen. Ik vraag me af of als ik een hoger libido zou krijgen een groter verlangen zal krijgen om socialer te zijn. Het zou wel leuk zijn als ik wat meer mensen leerde kennen. Heeft iemand hier ideeën over?

Libido verhogen met libidoverhogende middelen
 

Angst is een overweldigende vorm van de dagelijkse stress. Velen vinden dat het leven met angst dagelijkse zorgt ervoor dat ze veel verdriet en ongemak ervaren in hun dagelijks leven, wat vaak leidt tot minder genieten van de dingen die eerder veroorzaakt hen geluk. Dat is waarom als je angst hebt, het is niet ongewoon dat je ook last hebt van een laag libido. De zin in geslachtsgemeenschap wordt direct beïnvloed door de manier waarop je je voelt, en angst is het type emotie die kan het moeilijk maken om  met uw partner vrijen.Vele grijpen naar libido verhogende middelen als oplossing maar volgens mij werkt dit maar ten delen omdat het de onderliggend angst niet wegneemt. Het kan het probleem zelfs vergroten omdat je het gevoel kan krijgen dat je liefdesleven afhankelijk word van de effectiviteit van dit soort middelen. Is het niet veel beter om de oorzaak van angst dus aan te pakken?

Bestel Libido verhogen nu direct

Socialer door een hoger libido

Author: