Producten van het jaar
Image default
Kinderen

Speelwand

Een speelwand in uw zaak of op uw werkvloer

Een speelwand van Speeltafelwinkel kan voor veel situaties een erg handige oplossing zijn. Stel bijvoorbeeld dat u een winkel hebt waar regelmatig kinderen met hun ouders meekomen. Voor de kleintjes is er weinig in uw zaak te beleven, aangezien de producten die u verkoopt alleen geschikt zijn voor volwassenen. Uw jonge gasten hebben dan niets om te bekijken en niets om te doen. Zij zullen zich gaan vervelen, aandacht gaan vragen van hun ouders of met elkaar ruzie gaan maken. Als dit eenmaal gebeurt, zijn de ouders afgeleid en hebben zij minder aandacht voor het product dat u verkoopt en de informatie die u hen kunt geven. U loopt dan het risico dat zij zonder geld bij u uit te geven weer uw zaak verlaten. Had u een speelwand gehad, dan was de kans een stuk kleiner geweest dat dit zou gebeuren. Met een speelwand hadden de kleintjes iets te doen gehad, zij hadden zich ergens mee kunnen vermaken en waren hun ouders niet lastig gaan vallen. Wat de kans weer een stuk groter maakt dat de volwassenen een aankoop bij u zouden doen. Zo bekeken verdiend de speelwand zichzelf dus in feite wel weer terug. Een speelwand is bovendien niet alleen een heel handige oplossing voor een winkel, maar is ook ideaal voor wachtruimtes. Bij de dokter, de tandarts of het ziekenhuis moeten kinderen vaak ook langer wachten dan waar zij zelf het geduld voor hebben. Door hen iets aan te bieden waar zij mee kunnen spelen, kunnen zij het wachten beter opbrengen. Dit is niet alleen prettig voor de kleintjes zelf en voor hun ouders, maar ook voor u als arts. U krijgt dan immers een veel meer ontspannen en rustig kind te zien en ook de ouders blijven meer ontspannen als hun kind zich de hele tijd tijdens het wachten goed vermaakt heeft.

Wat is een speelwand?

Hoe ziet een speelwand er nu eigenlijk precies uit en waarom zou u hiervoor kiezen en niet voor ander speelgoed? Een speelwand is in feite een soort paneel dat u aan de muur kunt bevestigen en waar verschillende soorten spellen of activiteiten op te doen zijn. U kunt dan denken aan:

  • vier op een rij
  • verschillende soorten puzzels
  • een labyrint
  • een kralenwand
  • een wand met Lego

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de verschillende mogelijkheden die er zijn. U ziet dat het allemaal activiteiten en spelletjes zijn die kinderen erg leuk vinden om te doen. U kunt er dan ook op vertrouwen dat de meeste kinderen de speelwand zeer zullen waarderen en zich er een flinke tijd mee kunnen vermaken. Maar waarom zou u nu voor een dergelijke speelwand kiezen en niet voor een speeltafel, kralentafel of een kinderhoek? Het grote voordeel van een speelwand, ten opzichte van de andere genoemde producten, is dat deze zeer weinig ruimte in beslag neemt. Dit is dus ideaal voor kleine ruimtes. Zo hoeft u niet veel ruimte op te geven en kunt u kids toch iets leuks aanbieden om te doen. Hebt u wel meer ruimte, dan kunt u een speelwand ook heel goed combineren met andere attributen voor het vermaak van kinderen.

Speeltafelwinkel voor kwaliteit

Wilt u zich graag oriënteren op de aanschaf van een speelattribuut voor kinderen voor in uw zaak of wachtruimte, dan bent u bij Speeltafelwinkel aan het juiste adres. Zij zijn gespecialiseerd in dit soort producten en kunnen u dan ook een grote keus aanbieden op dit gebied. Zo kunt u bij hen terecht voor diverse soorten speelwanden, maar ook voor verschillende soorten speeltafels, kralentafels of kinderhoeken. Binnen iedere categorie hebt u bovendien nog weer meerdere keuzes, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een speelwand met een puzzel, maar ook voor een speelwand waarop kinderen met Lego kunnen spelen of vier op een rij kunnen doen. Dit geldt ook voor de andere attributen, u hebt bij de tafels altijd keuze uit verschillende modellen en vaak ook uit verschillende kleuren, waardoor u altijd een exemplaar kunt vinden dat goed past in de ruimte. U kunt bij hen bovendien niet alleen maar terecht voor een speelwand of een speeltafel, maar ook voor kinderstoeltjes en kinderbankjes. De kleintjes moeten tenslotte ook ergens op kunnen zitten terwijl ze aan het spelen zijn. Daarnaast vindt u bij hen ook handige opbergdozen, waarin u al het losse speelgoed weer op kunt ruimen. De diversiteit aan producten mag dan groot zijn, er is altijd een belangrijke overeenkomst te vinden: alle artikelen die u bij Speeltafelwinkel vindt zijn van een uitstekende kwaliteit. Daarnaast zijn ze altijd gunstig geprijsd, duurzaam, kindvriendelijk en veilig in gebruik. U kunt de artikelen dus gerust in uw ruimte plaatsen zonder dat u bang hoeft te zijn dat er iets mis gaat. Hebt u iets op hun website gevonden dat u bevalt en dat u graag aan zou willen schaffen, dan kunt u de bestelling eenvoudig online plaatsen en betalen. Tegen zeer voordelige tarieven wordt uw bestelling vervolgens naar u verzonden, waarna u deze snel kunt gaan installeren. Zo kunt u al op zeer korte termijn uw ruimte zo aanpassen dat deze ook geschikt is voor kinderen en de kids zich er ook prima kunnen vermaken. Bent u voor uw wachtruimte of uw zaak dus op zoek naar een mooie speelwand, een spannende kralentafel, een leuke speeltafel, opbergdozen of kindermeubilair, dan bent u bij www.Speeltafelwinkel.nl absoluut aan het juiste adres.

Speelwand