Producten van het jaar
Image default
Meubels

Stalen bankpoten en loungeframe van Nordstahl

Stalen design bankpoten van Nordstahl

Bent u van plan om een eigen unieke eetkamerbank te creëren? Bekijk dan eens de stalen bankpoten van Nordstahl. Dit zijn ontzettend mooie bankpoten die goed passen bij uw eetkamertafel. Zo zijn er subtiele bankpoten zoals de Scissor bankpoot maar ook wat massievere stoere bankpoten zoals de X of de H bankpoot. Mocht u op zoek zijn naar een eetkamerbank met een rugleuning dan adviseren wij de N bankpoot (ook wel bankpoot met leuning genoemd). Als laatste heeft Nordstahl ook nog een loungeframe voor in de tuin mocht u daarin geïnteresseerd zijn.

De productie van stalen bankpoten van Nordstahl

De stalen bankpoten worden met uiterste precisie door grote lasersnij machines uitgesneden uit mallen. Vervolgens worden de kokers aan elkaar gelast door gecertificeerde professionele lassers. De lasnaden blijven mooi zichtbaar waardoor de bankpoten zijn robuuste en stoere karakter blijven behouden.

Poedercoating van de stalen bankpoten

De stalen bankpoten worden voorzien van een duurzame hoogwaardige zwarte of witte poedercoating om roestvorming tegen te gaan. De poedercoating bevat géén schadelijke stoffen en tijdens het aanbrengen van de poedercoating wordt het overtollige poeder direct afgezogen en opnieuw gebruikt.

De 2 hoofdkleuren zijn Steel Black en Pure white. De poedercoating heeft een matte finish waardoor de stalen bankpoot een stoer en robuuste uitstraling krijgt.

Verpakken en levering van de stalen design bankpoten van Nordstahl

Om de bankpoten onbeschadigd bij u te kunnen leveren maken wij gebruik van dikke stevige kartonnen dozen voorzien van voldoende bescherming. Op deze manier kunnen wij de poten opsturen en komen deze onbeschadigd aan.