Producten van het jaar
Image default
Entertainment

Uren spel- en sportplezier door een springkasteel te huren in de Kempen

Organiseert je school binnenkort een grote familiedag of ben je de organisator voor een evenement voor kinderen? Dan kan je misschien eens een kijkje nemen naar het assortiment aan springkastelen en opblaasbare speeltuigen van It Takes 2 in Geel. Bij dit bedrijf in de Kempen kan je terecht om een springkasteel te huren. Ze hebben er ontzettend veel verschillende met elk hun eigen plezierfactor. Wil je eentje gefocust met uitdagingen en sport centraal of kies je meer voor een klassieker springkasteel met uren springplezier. Het is allemaal mogelijk bij deze firma.

Welke toestellen bieden zij?

Als je gaat kijken naar het aanbod, zal je zien dat er verschillende ontzettende leuke springkastelen zijn. Je kan er een springkasteel huren voor echt sport- en spelplezier. Klauter als een echt aapje op de klimtoren of probeer je tegenstander van het plateau te duwen met de slingerbal. Plezier gegarandeerd. Wil je het liever iets rustiger aandoen, dan kan je er ook voor kiezen om een klassieker springkasteel te huren. Ook die hoeven helemaal niet saai te zijn. Ze zijn er namelijk in tal van leuke thema’s waarvoor elk kind staat te springen. Je vindt er onder andere in thema’s als LEGO, Forzen of de jungle! Als je evenement bijvoorbeeld een thema bevat, is het wel leuk om een springkasteel in datzelfde thema te kiezen.

Ontdek het volledige aanbod

Als je interesse hebt om een springkasteel te huren voor je evenement in de Kempen, dan kan je best eens kijken wat It Takes 2 jou te bieden heeft. Als je het springkasteel naar je wensen gevonden hebt, kan je hem het best boeken voor de gewenste datum door even telefonisch contact op te nemen. Moest het springkasteel niet meer beschikbaar zijn, kijken de medewerkers van dit bedrijf of ze je een passend alternatief kunnen bieden. Wacht niet langer en kies voor springplezier!

https://ittakes2.be/