Producten van het jaar
Image default
Muziek

Via Radioguide FM radio luisteren

Wil je graag via internet radio luisteren? Zij bieden jou de mogelijkheid aan om naar alle radiostations over de gehele wereld te luisteren zonder daarvoor te betalen. Als je een radiostation mist neem dan contact op met de beheerder, zij zullen er dan voor zorgen dat het station wordt toegevoegd zodat je veel luisterplezier hieraan kan leveren.

Deze website trekt maandelijks duizenden bezoekers, deze bezoekers komen over de hele wereld bij hun website terecht. De Zweedse bevolking maakt het meeste gebruik van deze dienst waarom dit zo is kan niemand echt precies verklaren. Misschien omdat er niet veel andere websites in dit land zijn die de mogelijkheid bieden om online naar radio te kunnen luisteren. In Nederland is radio 538 het meest populaire en geluisterde radiostation. Het zeer gevarieerde programma en muziek zorgt ervoor dat veel mensen het leuk vinden om naar deze zender te luisteren. In de zomer van 2015 vertrekt Ruud de Wild van 538, niemand weet precies wat hij nu eigenlijk gaan doen. Er gaan geruchten dat hij zou terugkeren naar radio Veronica, de zender waar hij oorspronkelijk als DJ begonnen was. Veel mensen vinden het jammer dat Ruud vertrekt bij Nederlands populairste radiostation. Er valt ook goed nieuws te melden omtrent radio 538, vanaf de komende zomer zijn namelijk Coen en Sander in dienst bij radio 538. Op dit moment zijn zij nog actief bij 3FM waar zij samen e Coen en Sander show dagelijks leiden.

De persoon waar alles om draait bij radio 538 is Edwin Evers, de nuchtere persoon afkomstig uit het dorp Hardenberg. Iedere ochtend zet hij weer een spetterende show neer, dit zorgt er voor dat veel mensen met een goed gevoel naar hun werk gaan.  Veel mensen vragen zich toch af, wat zou ik moeten als Edwin Evers met zijn ochtendshow stopt?

Via Radioguide FM radio luisteren