Producten van het jaar
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wilt u bijstand van een advocaat ondernemingsrecht bij een gerechtelijke reorganisatie?

Wanneer uw bedrijf in financieel zwaar weer terecht komt wilt u natuurlijk er alles aan doen om uw bedrijf te redden. Een middel wat u heeft om uzelf meer ademruimte te geven is het starten van een gerechtelijke reorganisatie. Aangezien dit een juridisch procedure betreft, is het raadzaam om voor dit traject de hulp in te schakelen van een advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht. De expertise van deze advocaat omvat alles wat met juridische aspecten van uw onderneming te maken heeft. Voor juridische bijstand in ondernemingsrecht kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven. 

Kundig juridisch advies en ondersteuning tijdens een gerechtelijke reorganisatie

Een gerechtelijke reorganisatie is een traject dat uw bedrijf tijdelijke ademruimte geeft die u kunt gebruiken om de koers te veranderen en een doorstart te maken wanneer u financiële problemen heeft. Een gerechtelijke reorganisatie vraagt u aan door middel van een verzoekschrift dat u moet indienen bij de rechter. Het is raadzaam voor dit traject de hulp van een advocaat ondernemingsrecht in te schakelen, want hij kan dit verzoek en de benodigde stukken voor u opstellen. Bovendien kan de advocaat ook als bemiddelaar optreden bij geschillen tussen uw bedrijf en de schuldeisers. Wanneer de rechter uw verzoekschrift goedkeurt kunt u tot 6 maanden uitstel krijgen en hoeft u zich even niet druk te maken over schuldeisers.  

Een advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht kan u helpen bij al uw juridische kwesties

Een advocaat ondernemingsrecht kan u met meer bedrijfskwesties helpen dan alleen een gerechtelijke reorganisatie. Hij kan u bijvoorbeeld ook ondersteunen bij het opstarten of opheffen van een vennootschap, of bijstaan wanneer u een handelsgeschil heeft of juist een handelscontract wil laten optellen. Voor een bekwame advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht kunt u advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven benaderen. Zij hebben meer dan 30 professionele juristen in dienst met verschillende specialisaties, waaronder advocaten ondernemingsrecht. Neem dus gerust contact op met dit advocatenkantoor voor een ondernemingsrechtelijk probleem.