Producten van het jaar
Image default
Woning en Tuin

Wilt u ook een Goedkope infraroodsauna in uw eigen optrekje?

Knabbelvisjes zijn steeds groter geworden de laatste periode, het komt alsmaar meer voor dat mensen deze laten knabbelen aan hun lijf. Wat veel mensen niet weten is dat deze visjes verschillende infecties kunnen aanstichten, dat is een omvangrijk risico. Het is handig om waakzaam te zijn, ook al is niet iedereen vatbaar voor deze infecties. Bedachtzaamheid met deze knabbelvisjes is vooral enorm belangrijk bij mensen met een huidprobleem.

De knabbelvisjes zijn vooral bekend geworden om huid die ze heerlijk zacht laten aanvoelen, zij eten juist de dode huidcellen van uw handen en voeten af. Als het water waar ze in zwemmen gedesinfecteerd word kunnen deze knabbelvisjes overlijden, daardoor word het water nooit gedesinfecteerd. Maak gebruik van een infraroodsauna om op een veilige manier een zachte huid te krijgen. Voor mensen met huidproblemen die hun lichaam willen verzachten is een infrarood sauna de voortreffelijke uitkomst, verminder uw huidproblemen en laat uw lijf goed ademen door een infraroodsauna.

Zorg dat de infraroodsauna 30 graden of meer is. Veelal komt de perfecte temperatuur van een individu uit op zo’n 35 tot 50 graden Celsius, dat is vanzelfsprekend wel per mens anders. Het is slecht voor uw lichaam om de infrarood sauna boven de 50 graden Celsius in te voeren. 50 graden is warmer als dat het lijkt. Uw huid word direct verwarmd door een infraroodcabine, dat gaat niet via de luchtmassa. Een infrarood sauna verhit van binnenuit door de infraroodstralen. Het is daarom een totaal verschillende ervaring als een traditionele sauna.

Omdat de i.r. sauna rechtstreeks het lichaam verhit ontspannen uw spieren makkelijker De bloedsomloop zal verbeteren en spierpijn en gewrichtsklachten juist reduceren. Alle afvalstoffen die uw lichaam niet nodig heeft kunt u laten afvoeren, waardoor u een prettig gevoel krijgt. Een infrarood sauna kan een gunstig uitwerking hebben op bijvoorbeeld reuma en psoriasis. Vraag in het begin goedkeuring aan uw huisarts alvorens u in de infraroodcabine gaat. Een infraroodsauna heeft namelijk niet op iedere ziekte een voordelig resultaat. Of een infraroodsauna kopen wel correct is kunt u door uw huisarts laten inspecteren

Wilt u ook een Goedkope infraroodsauna in uw eigen optrekje?