Zandgieten uitbesteden aan een lasbedrijf in een lagenlonenland? Profiteer van diverse voordelen

Een outsourcing specialist weet precies hoe u zandgieten kunt uitbesteden aan een lasbedrijf in een lagenlonenland. De belangrijkste reden om te kiezen voor uitbesteding is uiteraard de kostenbesparing. U kunt tot wel 50% op de kosten besparen door de werkzaamheden te verplaatsen naar een lagelonenland, zoals India, China, Pakistan of Polen. Als u een outsourcing specialist de uitbesteding van zandgieten laat verzorgen, hoeft u zich niet druk te maken over bijvoorbeeld administratieve rompslomp, taalbarrières en transportproblemen. Dit is verantwoordelijkheid van het outsourcing bedrijf. Ook zal dit bedrijf uw Nederlandse aanspreekpunt zijn waar u terechtkunt met vragen of problemen.

Snelle levertijd na uitbesteding zandgieten aan lasbedrijf

Zandgieten uitbesteden heeft diverse voordelen, bijvoorbeeld kostenbesparing. Maar het wanneer u materiaalbewerking uitbesteed aan een lagenlonenland kunt u ook te maken krijgen met diverse nadelen. Bijvoorbeeld dat het wel langer duurt voordat uw producten geleverd worden. Dit is natuurlijk vervelend als u producten snel nodig heeft. Gelukkig bestaat hier een oplossing voor. U kunt een outsourcing specialist inschakelen die voor u het geschikte lagelonenland en het geschikte lasbedrijf vindt. Als u graag een snelle levertijd wilt, kan het bedrijf bijvoorbeeld kiezen voor een Europees lagelonenland, zoals Polen. U profiteert dan nog steeds van flinke kostenbesparing op het zandgieten en kunt tegelijkertijd rekenen op een snelle levertijd.

Engineering en uitbesteding van werkzaamheden aan lasbedrijf

Alleen een lasbedrijf met verstand van zaken vertrouwt u met de uitbesteding van materiaalbewerkingswerkzaamheden, zoals zandgieten en verspanen. Het is bijvoorbeeld prettig dat het bedrijf dat de outsourcing op zich neemt verstand van zaken heeft. Zo moet dit bedrijf voldoende kennis hebben van outsourcing en de kostenbesparing die het oplevert. Het komt echter ook goed van pas als het bedrijf voldoende kennis heeft van de productie van uw producten. Een specialist op het gebied van de uitbesteding van materiaalbewerkingen, zoals zandgieten, kan bijvoorbeeld ook uw producten beoordelen en de productietechnieken kritisch analyseren. Dit kan ook bijdragen aan kostenbesparing. Door middel van engineering én uitbesteding kan uw product zeer voordelig worden geproduceerd bij een lasbedrijf in een lagelonenland.

Zandgieten uitbesteden aan een lasbedrijf in een lagenlonenland? Profiteer van diverse voordelen

Author: