Zijn afslank shakes en dieet repen goed voor je?

Shakes en repen dieet

shakes en repen dieet- Wanneer je opzoekt bent naar een shakes en repen dieet dan gaan wij jou eerst even bijspijkeren over je kennis betreft voedsel, calorieën en waarom jij tot nu toe niet blijvend aan gewicht verliest. Zodra je deze belangrijke basis informatie onder de knie hebt is het direct tijd om jou leven en gezondheid op een goed peil te krijgen. Indien je twijfelt of je hier wel tijd voor hebt… Het kost u ongeveer 10 minuten waarna u de rest van uw leven er profijt aan zult beleven.

 

Hoe zit het nou eigenlijk met calorieën?

Alles wat je eet en drinkt bevatten calorieën. Calorieën zijn af te meten in energiewaarde. Hiernaast heeft je lichaam ook brandstof nodig. De hoeveelheid is echter afhankelijk van wat je doet. Als je bijvoorbeeld sport verbruikt je lichaam meer brandstof als wanneer je op de bankzit en naar het journaal kijkt. Ze zeggen vaak je bent wat je eet. Echter klopt dit niet helemaal. Het zou eigenlijk moeten zijn je bent wat je eet minus wat je aan brandstof weer verbrand. Omdat dit artikel over Shakes en repen gaat zullen wij hier nu niet dieper op in gaan. Je bent natuurlijk vrij om ons blog via eiwitshakestore blog te bekijken voor meer handige informatie.

 

Wat van type shakes heb je eigenlijk?

Je hebt natuurlijk veel verschillende shakes van diverse merken zoals Biotech Usa, Scitec Nutrition, Nutrend en zo kunnen wij nog wel even doorgaan. Daarom willen wij belichten welke typen je hebt. Je hebt Whey en Caseine en natuurlijk een mix van beide. Wanneer je vooral wilt afvallen dan is Whey echt iets voor u. Wanneer je vooral droog wilt trainen ook wel je spieren wilt trainen dan is een shake met Caseine echt iets voor jou. Voor mensen die geen spiermassa willen verliezen en ook heel de dag extra energie willen ervaren is er ook een mix mogelijk met de basis van beide stoffen.

 

Maand topper:

  1. OPTIMUM NUTRITION 100% CASEIN GOLD STANDARD (1,8 KG) – Deze shake is speciaal omdat deze perfect is om in te nemen voor je gaat slapen. Je lichaam zal zich tijdens je slaap optimaal voeden en herstellen van uw training zonder dat er spiermassa verteerd zal worden.
  2. BPI SPORTS STIM ELITE (30 DGN) is een 30 daagse kuur waarin je met slechts 1 schepje per dag in 1 maand een hele hoop gewicht zult verliezen. Tevens is het product perfect uitgebalanceerd vor een optimaal gebruik voor uw lichaam.

Voor meer sportvoeding, shakes en natuurlijk repen kun je terecht op de Eiwitshake Webwinkel van Nederland en Belgie. Maak tevens kennis met www.eiwitshakestore.nl en betaal geen verzendkosten over uw bestelling boven de 20euro!

 

Zijn afslank shakes en dieet repen goed voor je?

Author: