Producten van het jaar
Image default
Auto's en Motoren

Auto import uit België, een mooie kans om een nieuwe auto te vinden

Heeft u wel eens overwogen om een auto te importeren wanneer u op zoek bent naar een nette occasion? Het aanbod aan occasions kan per dag verschillen. Het hoeft dus niet zo te zijn dat er een geschikte auto voorhanden is als u toe bent aan een vervangend exemplaar. Wanneer het aanbod aan occasions niet toereikend is, kunt u uitwijken naar landen om ons heen, bijvoorbeeld naar België. Als u auto import uit België ook overweegt, dan vergroot u het aanbod occasions aanzienlijk. En bovendien heeft het zo zijn voordelen om voor auto import uit België te kiezen.

Wat zijn de voordelen van auto import?

Misschien denkt u dat auto import uit België omslachtig is, maar het biedt juist veel voordelen aan. Door niet alleen bij Nederlandse autobedrijven te kijken wordt uw zoekgebied letterlijk vergroot, waardoor er ook meer keuze is. Nog een voordeel van een auto in België zoeken is dat de Belgen doorgaans een iets luxueuzere smaak hebben wat auto’s betreft. De occasions dan ook vaak voorzien van extra’s die in Nederland minder gangbaar zijn. En auto import uit België kan ook een financieel voordeel hebben. In België bestaat namelijk BPM niet waardoor het mogelijk is dat u veel voordeliger uit bent voor een vergelijkbare auto. Zelfs wanneer u de BPM moet betalen bij het invoeren, kan het nog steeds een stuk in uw voordeel schelen.

 

Waarom zou u kiezen voor auto import uit België?

Auto import uit België is dus een interessante overweging als u meer keuze wilt of wanneer u voordeliger uit wilt zijn. En mocht u bij Trex Cars in Belgisch Limburg gaan kijken, dan heeft u als extra voordeel dat het vlak over de grens ligt en er ook geen taalbarrière is, want ze spreken gewoon Nederlands. Kijk daarom eens verder dan de eigen landsgrenzen wanneer u op zoek bent naar een nieuwe occasion.