Producten van het jaar
Image default
Tweewielers

Bakfiets.nl CargoBike Lang is de bakfiets van het jaar!

Wie op zoek is naar een bakfietsdie past bij deze tijd, komt vanzelf uit bij de Bakfiets.nl CargoBike Lang. In de eerste plaats natuurlijk omdat de elektrische bakfiets de fiets van het moment is. Daarnaast is het zo dat dit model al meerdere keren zeer goed uit de verschillende tests gekomen is. Dit komt natuurlijk doordat de elektrische bakfiets veel positieve kenmerken heeft. Wie hier als man van wil profiteren, wil dan natuurlijk wel weten welke kenmerken dit zijn. Daarom is het interessant om eens te bekijken wat je mag verwachten. Voor je het weet ben je dan zelf ook overtuigd van de klasse.

Mooi afgewerkt

De Bakfiets.nl bakfietsen Lang valt in de eerste plaats op omdat er gesproken kan worden van hoogwaardige afwerking. Vooral het frame is van grote klasse. De details, zoals het wegwerken van de naden, maken hierbij het verschil. Daarbij is ook nog eens gezorgd dat het frame even sterk als altijd is gebleven. Daarnaast is bijvoorbeeld de chainglider een belangrijk voordeel. Daarmee wordt gezorgd dat de fietsketting beter beschermd blijft en minder onderhoud behoeft. Terwijl de chainglider er ook gewoon mooi en strak uitziet. Dit geldt eigenlijk voor alle onderdelen waaruit de fiets bestaat. Kijk ook eens naar het display dat gemonteerd is.

Sterke remmen

Een sterke motor moet altijd gepaard gaan met sterke remmen. Daarom is op de Bakfiets.nl CargoBike Lang gekozen voor het monteren van een V-brake voor en een rollerbrake achter. Daarmee wordt het heel gemakkelijk gemaakt om snel stil te staan. Wanneer je bijvoorbeeld een bankje onderweg tegenkomt waarop je even wilt gaan zitten om van de omgeving te genieten, dan kan je direct tot stilstand komen en lekker plaatsnemen. Ook in de stad is het natuurlijk heel handig wanneer je op tijd voor het stoplicht kunt remmen. Allemaal geen enkel probleem door dit stevige remsysteem op deze elektrische fiets.

Sterke accu

Een punt van aandacht is altijd de accu. De 14,5Nm accu die op de Bakfiets.nl CargoBike Lang is gemonteerd doorstaat moeiteloos elke test waaraan deze onderworpen wordt. Daarmee kan je dan ook flinke afstanden afleggen, op de gewenste stand van de ondersteuning, zonder dat je ineens zonder energie komt te zitten. De accu is ook mooi weggewerkt, waardoor je elektrische fiets ook een knappe uitstraling blijft houden. Ook dat is een belangrijk punt waar niet te licht over gedacht mag worden voor je een aankoop doet. De accu zit verstopt achter het geïntegreerde achterlicht. Meer informatie over elektrische bakfietsen vind je op Fietsvergelijkers.

Bakfiets.nl CargoBike Lang is de bakfiets van het jaar!