Producten van het jaar
Image default
Tweewielers

Vespa LX Touring accessoires

De Vespa LX is een sportief model uit een lange reeks Vespa scooters. In modellen als de Vespa LX Touring zie je meteen het sportieve karakter terug. Het ontwerp slaat een brug tussen de klassieke Vespa Primavera en de moderne Vespa Sprint. De Vespa LX is niet meer nieuw te koop, gelukkig zijn er nog volop Vespa LX accessoires te bestellen. Hier zijn enkele Vespa LX accessoires die je niet mag missen!

 

Vespa LX Windscherm

Je bent niet beperkt tot één standaard windscherm, er is volop keuze uit windschermen voor de Vespa LX. Een laag windscherm houdt de wind tegen zodat je geen koude handen zult krijgen, met het hoge windscherm zit je helemaal comfortabel op de scooter. Dan ben je niet alleen beschermd tegen weer en wind, je hebt in de zomer ook geen last meer van vervelende insecten.

 

Vespa LX stuurslot

Voor een slot ben je uiteraard niet beperkt tot Vespa LX accessoires. Je kunt elk degelijk kettingslot gebruiken. Daarnaast is er ook een Vespa LX stuurslot die specifiek gemaakt is voor dit type scooter. Het slot is klein in omvang en daarmee ideaal om mee te nemen. Ook is het slot bevestigen op de scooter heel eenvoudig, je hoeft niet te bukken en een zwaar kettingslot door de wielen te rijgen. Een combinatie van stuurslot en een kettingslot om een lantaarnpaal is de beste manier om jouw Vespa LX veilig te stellen.

 

Vespa LX beenkleed

In de koude wintermaanden is rijden op een Vespa LX Touring niet altijd een pretje. Als het te koud wordt op de scooter kun je een beenkleed gebruiken. Die houdt jouw benen warm en droog, zo kom je niet doorweekt op school of je werk. Het is ook een stuk praktischer om een beenkleed te gebruiken dan een regenbroek aan te trekken. In combinatie met een windscherm kun je in elk seizoen comfortabel rijden.

 

Vespa LX Touring accessoires zijn er in alle soorten en maten, het zijn er teveel om op te noemen. Kijk daarom snel in de webshop voor alle beschikbare Vespa LX accessoires waarmee je nog jarenlang met plezier op jouw scooter zult rijden.

Vespa LX Touring accessoires