Producten van het jaar
Image default
Aanbiedingen

Ben je samen op vakantie?

marktwaarde auto bepalen belgie

 

auto verkopen 

tweedehands auto

 

Nou, je partner kan samenkomen. En je hebt een plek gevonden die bijna net zo goed is als je huis voor je hond. Dan is er een vraag: wat doe jij deze zomer met je auto?

Door de snelle terugkeer naar de zon is de klok al 3.000 kilometer slordig. Ervan uitgaande dat het nu ongeveer 178.000 kilometer is, wilt u uw auto later dit jaar verkopen. Dus wat is wijsheid? Neem je hem nog steeds mee op vakantie? Of ben je een dief in je portemonnee en zijn vliegtickets of treinkaartjes uiteindelijk goedkoper?

Meer kilometers, minder euro?

We zijn ook benieuwd naar de impact van extra kilometers op verkoopprijzen. We hebben het getest en op internet gezocht naar tweedehands Volkswagen Golf. Er zijn tenslotte veel. Om de vergelijking zo puur mogelijk te maken, kiezen we een vast motortype en bouwjaar.

Bizarre ontdekking

De resultaten van de quick survey zijn verrassend: 110.000 kilometer golf op de kilometerteller is bijna niet erger dan vergelijkbare golfballen van 90.000 kilometer. We kunnen het niet geloven … en sluipen in onze eigen gegevens. Dit vreemde feit werd daar ook bevestigd. Daarom heeft de nulwaarde op de teller weinig invloed op de waarde van gebruikte auto’s.

En?

Vanaf vandaag is de logica dat een gelegenheid minder mijlen kost en meer uitgeeft niet meer van toepassing. Wie weet wat dit voor de toekomst betekent, misschien zullen we zeggen … we moeten wennen aan dit prachtige idee voordat we ons een mening durven uiten!

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/auto-in-belgie-kopen/