Producten van het jaar
Image default
Woning en Tuin

De beste overkapping voor uw auto

Wil u een carport of andere overkapping bij u thuis plaatsen om uw auto te beschermen tegen weer, wind en andere natuurelementen, dan is Adema Stiens zeker een goede partij voor u. Dit familiebedrijf was de eerste firma die de Skiatsu Carports introduceerde in Nederland, en nu ook in België. Het gaat hier om een soort overkapping gestoeld op de wetten der Japanse elegantie, die op een stijlvolle manier alleen de essentie overhoudt van wat een carport hoort te zijn, en zo een gevoel van rust creëert op uw oprijlaan. Kortom, liefhebbers van oosters minimalisme moeten hun oren spitsen!

Stevig ontmoet elegant

Wat een Skiatsu-overkapping zo speciaal maakt, is dat ze worden geplaatst op slechts één of twee staanders, waardoor het lijkt alsof de overkapping stijlvol over uw auto zweeft. Dit in tegenstelling tot de klassieke, vaak nogal log of ouderwets ogende carport. Op het eerste gezicht denkt u misschien dat een dergelijke constructie weinig stabiliteit biedt, maar laat u niet vangen: door het gebruik van sterk materiaal zoals polycarbonaat en het uitstekend inzetten van efficiënte zwaartepunten, is de Skiatsu-carport moeiteloos bestand tegen weer en wind.

Ontmoet een team van experten dat voor u klaarstaat

De overkapping van uw auto aan Stiens overlaten is dus zeker een goed idee. Adema Stiens staat erom bekend altijd extreem veel rekening te houden met de wensen en noden van de klant, en erop gebrand is overal een oplossing op te verzinnen. Daarnaast is er ook het extra voordeel dat ze hun prijzen zeer scherp kunnen houden, dit door hun rechtstreekse samenwerking met Skiatsu. Dus waar u zich ook bevindt in België, of u nu een overkapping voor één of meerdere auto’s wil, u specifieke eisen heeft over de plaatsing of afwerking: de experten van Adema Stiens weten dat waar een wil is, ook een weg bestaat. Contacteer hen gerust voor een kennismakingsgesprek of om een offerte op maat aan te vragen. Voor meer info kan u altijd hun website bezoeken.

https://www.skiatsu.be/