Producten van het jaar
Image default
Gezondheid

De iSANO revolutie

Wil jij afvallen? Gezonder leven? Trots zijn op je slanke figuur? Ga dan op dieet met de iSANO repen. Deze repen helpen je binnen no-time met afvallen. Het iSANO dieet zorgt ervoor dat je nog al je belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt, terwijl je 1000kcal per dag eet. Je levert met dit dieet niet in op je gezondheid. Je gezondheid blijft altijd vooraan staan, zeker bij iSANO Health Food. Wel val je hiermee maximaal af. Doordat de belangrijke bouwstoffen in je voeding zijn, gaat je lichaam nog goed door met vet verbranden.

Volledige voeding
Deze voedingsstoffen zijn heel belangrijk. Veel mensen krijgen deze niet genoeg binnen bij het afvallen en gaan daardoor in een soort jo-jo effect. Ze vallen in korte tijd een paar kilo’s af. Deze kilo’s bestaan echter veel uit water, dus niet het vet wat je eigenlijk wilt. Je bent dan wel lichter op de weegschaal, maar je zelfbeeld zal er niet beter op worden. Dat is het belangrijkst, dat jij tevreden bent met je eigen lichaam en de gezondheid hiervan.

Zonder honger
Afvallen met iSANO Health Food zorgt niet alleen voor een duurzaam resultaat, maar is vooral ook goed vol te houden. Dat maakt het nog duurzamer voor de lange termijn! Je loopt niet steeds naar eten te snakken. Je hebt geen constante ‘craving’ naar meer voedsel. Je hebt nauwelijks honger!

Snel & echt resultaat
Het dieet bestaat uit 10 repen per dag. Zo heb je constant wat te eten. Snel zal je al resultaat ondervinden. Zo wordt het buikvet goed verbrand. Je verbrand wel 1000kcal per dag, mits je echt alleen de iSANO repen eet. Dan heb je binnen week al 7000kcal verbrand, wat gelijk staat aan een kilo vet! Doordat je 10 repen per dag eet, is het ook vol te houden. Daarnaast is het geschikt voor iedereen, of je nou een drukke levensstijl hebt of niet. Je levert niet in op een honger gevoel, niet op voedingsstoffen, niet op tijd, je kan alles doen waar je van houdt!

Nieuwsgierig? Vast wel! Kijk nu naar de iSANO shop en bestel je eerstvolgende pakket repen!

De iSANO revolutie