Producten van het jaar
Image default
Aanbiedingen

Deze garage repareert uw trucks in Antwerpen

Heeft u een vrachtwagen of truck en is er dringend nood aan een kleine herstelling of net een volledig onderhoud? Dan kunt u terecht bij BdB Truck & Trailer Repair in Hoboken. De medewerkers van deze garage gaan graag aan de slag met uw trucks in Antwerpen. Dit bedrijf heeft genoeg ervaring binnen het vak om elk probleem efficiënt op te lossen. Als gecertificeerd installateur van tachografen en erkend servicepunt liggen uw trucks in de goede handen bij deze garage in Antwerpen. Lees hieronder meer over welke taken zij met plezier voor hun rekening nemen.

Wat kan deze garage zoal doen voor u?

Niet enkel een minieme herstelling of een volledig onderhoud is mogelijk in deze garage voor trucks in Antwerpen. Bij BdB Truck & Trailer Repair in Hoboken kunt u onder andere terecht voor:

  • Een tachograaf vakkundig installeren en ijken volgens de laatste normen en veiligheidsregels;
  • Een vrachtwagen, bus of aanhangwagen volledig onderhouden of herstellingen uitvoeren;
  • Een takelwagen langs sturen om uw truck of vrachtwagen naar de garage in Antwerpen te vervoeren.

U lees het zelf, bij deze garage in de buurt van Antwerpen doen ze er alles aan om uw trucks, aanhangwagens of bussen zo snel mogelijk te repareren. Voor u het weet kunt u opnieuw veilig en wel de baan op.

Neem contact op met het betrouwbare bedrijf

Hoe beter de staat van uw voertuig, hoe veiliger de reis! Bent u op zoek naar een professional in het vak die u zo snel mogelijk kan verder helpen met een herstelling of onderhoud? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het bedrijf. Breng een bezoek aan de garage, bel ze even op, stuur een e-mail of laat uw gegevens achter via het handige online contactformulier. Zij nemen zo snel mogelijk opnieuw contact op met u en staan klaar met de meest klantvriendelijke aanpak.