Producten van het jaar
Image default
Woning en Tuin

Deze makelaar is gespecialiseerd in vastgoed in Destelbergen

Bij de verkoop van vastgoed komt veel meer kijken dan u in eerste instantie misschien denkt. Daarom is het verstandig om een vastgoedmakelaar in te schakelen bij zaken in verband met vastgoed in Destelbergen. Een makelaar kan u namelijk helpen bij alle zaken rondom de verkoop van een huis. Het professionele advies van immo09 uit Destelbergen zal ervoor zorgen dat u zorgeloos uw woning op de markt kunt aanbieden. Hier leest u meer over de belangrijkste diensten van een vastgoedmakelaar.

Advies over de vraagprijs

Het vaststellen van een vraagprijs voor een huis is een ingewikkelde zaak. Er moet namelijk met verschillende zaken rekening gehouden worden. De makelaars van Immo09 hebben veel verstand van vastgoed in regio Destelbergen en adviseren u daarom over een gepaste vraagprijs.

De woning optimaliseren

Een makelaar zal ook advies kunnen geven over de woning. Om de woning nog aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers, kunnen er bijvoorbeeld van tevoren reparaties uitgevoerd worden. De makelaars kunnen dan bepalen welke reparaties een toegevoegde waarde hebben.

Een promotieplan maken

Wanneer de woning in de verkoop staat, is het belangrijk om potentiële kopers te werven. Daarom kan er een promotieplan opgesteld worden. De woning kan bijvoorbeeld gepromoot worden op sociale media, verkoopwebsites en via flyers.

Het regelen van bezichtigingen

Potentiële kopers willen natuurlijk graag de woning bekijken. Deze vastgoedmakelaar zal daarom ook bezichtigingen plannen en leiden. Tijdens een bezichtiging prijst de makelaar de woning echt goed aan bij de potentiële kopers. Hier hoeft u zelf dus niks meer voor te doen.

Maak de verkoop zo snel mogelijk rond

Onderhandelen, de voorwaarden doornemen en een contract opstellen zijn ook allemaal taken van de makelaar. De vastgoedmakelaar zal zorgen dat dit allemaal vlekkeloos verloopt waardoor de woning snel verkocht wordt. U wordt bij iedere stap betrokken. Het verkopen van vastgoed in Destelbergen met behulp van Immo09 zal dus gegarandeerd zorgen voor een groot succes. Neem dus vandaag nog contact op met deze specialisten.

https://www.immo09.be/