Producten van het jaar
Image default
Gezondheid

Donkere oksels lichter maken

Van donkere oksels afkomen

 

Het hebben van donkere oksels is heel normaal. Holtes zijn over het algemeen nou eenmaal een slag donkerder dan de rest van ons lichaam. Denk hierbij ook aan bijvoorbeeld knieholtes, dijbenen, ellebogen en noem maar op. Dat je last hebt van donkere oksels is dus niet raar. Dat je er van af wilt komen ook niet, dat kan namelijk zelfs op vele verschillende manieren.

 

1 Gebruik natuurlijke middelen die de huid lichter maken. Voorbeelden hiervan zijn citroen, wrijf met een plak citroen onder je oksels, het verwijdert zowel dode huidcellen als dat het de huid lichter maakt. Daarna goed wassen en deppend afdrogen, smeer in met een hydraterende creme en geen deodorant.

2. Huid lichter maken met een scrub: een scrub zorgt ervoor dat dode verkleurde huidcellen weggaan. wat er dan overblijft is een vernieuwde huid, zonder verkleuringen. Werkt dit niet. Ga dan naar oplossing drie.

3. Gebruik een crème zoals Skinlight. Skinlight crème richt zich specifiek op donkere oppervlakten op de huid. De betreffende crème maakt deze huid stap voor stap lichter. Wanneer je het eindresultaat bereikt hebt, dan stop je met het gebruik en gebruik je hem alleen nog als onderhoudskuur.

 

Ga voor meer informatie over oksels bleken naar de website. Daar vind je nog meer manieren om de oksels lichter te maken.

 

Donkere oksels lichter maken