Producten van het jaar
Image default
Marketing

E-mail marketing inzetten voor je bedrijf

Dankzij e-mail marketing aandacht creëren voor je klanten

De commerciele doelstellingen behalen kan soms erg lastig zijn. Koude acuisitie is een tactiek wat vaak in het verleden is toegepast , maar in het huidige online klimaat nogal lastig kan zijn. Bovendien zien we een trend dat klanten ook minder loyaal zijn. Het internet heeft ervoor gezorgd dat alle informatie direct beschikbaar is en dat maak het lastig om nieuwe klanten aan je bedrijf te binden. Daarom kost het werven van nieuwe klanten vaak veel moeite en tijd. Risico is dat dit ten koste gaat van je bestaande relaties. Jammer, want zij deden al goede ervaring op met jouw organisatie en doen graag opnieuw zaken met jou. Geef ze daarom de aandacht die ze verdienen. Blijf bij hen onder de aandacht en zorg dat ze aan je denken op het goede moment.

De zeer eenvoudige E-mail marketing tool van Crossmedia House

Maar hoe kan het efficiënter en eenvoudiger? Dankzij de e-mail marketing tool van Crossmedia House! Het sturen van nieuwsbrieven is, uit recent onderzoek, nog steeds 1 van de beste manieren om conversie te behalen. Een nieuwsbrief versturen, met linkjes naar je website/webshop, levert direct conversie op. Denk daarbij aan reacties, aanvragen, bestellingen etc. Met een nieuwsbrief op maat, kost het nauwelijks tijd om aandacht te besteden aan nieuwe en bestaande relaties. Crossmedia House biedt je een handige e-mail marketing tool, passend bij jouw organisatie. Afhankelijk van de interesses van je doelgroepen, vul je het fraai opgemaakte e-mail sjabloon in met één of enkele berichten. Het unieke van onze tool is dat je tegen een vast, laag, jaartarief nieuwsbrieven kunt sturen zo vaak als je wilt.

Met een nieuwsbrief op maat val je gegarandeerd op

Een nieuwsbrief met enkel tekst werkt natuurlijk niet. Niemand leest nog lange lappen tekst. De juiste uitstraling is belangrijk. Daarom voorziet Crossmedia House de nieuwsbrief van de huisstijl van jouw organisatie. Liever actiegericht of passend bij een jubileum of feestdag? Geef het aan, en wij maken een passend ontwerp. Vanuit ons webbased online e-mail marketing tool verstuur je vervolgens nieuwsbrieven aan je (potentiële) klanten (zonder limiet).

Een overzicht van onze voordelen:

 • Vast tarief per jaar
 • Op maat gemaakt e-mail sjabloon
 • Responsive design Tijdbesparend
 • Onbeperkt e-mails versturen
 • Campagnes vooruit plannen
 • On-top of mind bij klantrelaties
 • Doelgroep segmentatie
 • Gerichte mailingcampagnes
 • Verhoogt de conversie
 • Direct respons en resultaat
 • Statistieken rapportages

Benieuwd naar de mogelijkheden? Probeer onze e-mail marketing tool dan 30 dagen GRATIS! Ga snel naar onze website voor meer info en referenties.

Crossmedia House is ook gespecialiseerd in:

 

E-mail marketing inzetten voor je bedrijf